Ето кои са всички задържани при спецакцията на МВР срещу дрогата в Бургас

Региони

Ето кои са всички задържани при спецакцията на МВР срещу дрогата в Бургас

13132
на 06.03.2019
Ето кои са всички задържани при спецакцията на МВР срещу дрогата в Бургас
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

30-годишният Никола Дишков, приятелката му - 19-годишната Савка, 27-годишната Десислава и нейния приятел 30-годишният Димитър са задържаните при спецоперацията рано тази сутрин в бургаския жк. „Изгрев”, съобщава "Флагман".

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Двете двойки са обитавали общо жилище във вход 3 на блок 69 в комплекса. Кримигероят Дишков и приятелката му живеели в спалнята, а Десислава и Димитър в стаята-кухня. Общото помещение, където се събирали четирамата бил холът.

Допреди няколко седмици наркодилърът Никола Дишков е обитавал друга квартира в същия комплекс, но в блок 22.

Неговата настояща съквартирантка Десислава - от другата любовна двойка имала като район потребителите около 16-ти блок на бургаския жк. „Славейков”. На път за квартирата към "Изгрев" тя била причакана от униформените служители на Пето районно управление. Закопчали я и я довели до общото местообитание на двете двойки.

При претърсване на лекия автомобил Мерцедес, с който Десислава се предвижвала, е открито пакетче с амфети, угарка от свивка и още едно пакетче с неясно съдържание. В стаята на Дишков са намерени 50 грама марихуана и мното таблетки, чийто точен състав е в процес на изясняване.

В момента 4-мата задържани са в ареста, където ще прекарат следващите 24 часа, посочват от полицията. Вероятно само срещу Дишков ще бъде повдигнато обвинение за притежание на наркотични вещества.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК