Вход
София
Времето в София 10 o C

Ето кои са любимите секс пози на мъжете

Ето кои са любимите секс пози на мъжете

на 28.01.2020
29841
4
Ето кои са любимите секс пози на мъжете
Автор: ПИК
28.01.2020
4
29841

Воденето на интимен живот и неговото разнообразие е от съществено значение за една връзка. В един момент двама души си омръзват, започват да се карат, да не говорим, че една и съща поза в спалнята и разреждането на интимните ласки отегчават и съсипват още повече отношенията им.

Изпробването на различни пози може да внесе „свеж полъх“ в спалнята. Разбира се, за да изпитате непознати досега емоции, излезте от зоната си на комфорт и го направете на някое ново място.

Жените, както и мъжете имат своите предпочитания в секса. Смята се, че представителите на силния пол са по-претенциозни, все пак от тях се изискват много повече усилия по време на акта. 

Задна прашка

Една от най-използваните. При нея мъжът осъществява пълен контрол над жената. Той може да задава темпото, както и да определи дълбочината на проникване във вагината. Освен това тази поза е много харесвана и от жените. Тя е еднакво удобна и за двете страни.

Ездачка

Всеобщо е схващането, че от време на време мъжете искат да бъдат по-пасивни и затова предпочитат жената да е отгоре. Тази поза има това име, защото буквално жената сяда върху члена на мъжа и „хваща юздите“. Той просто се наслаждава на движенията ѝ, но може и да ѝ помогне с няколко движения отдолу. От друга страна така мъжът наблюдава и се възбужда от женските извивки.

Ездачка на обратно

Прилича много на предишната поза, разликата е, че жената е обърната с гръб към мъжа. Контролът отново е в нейните ръце, като самото положение на тялото дава възможност за дълбоко проникване. Някои мъже обичат да гледат как гърбът на жената се извива под въздействие на движенията на члена им.

Лъжички

Тази поза се използва често когато двамата са по-изморени и нямат възможност за прекалена пластичност. Въпреки това, стига да застанат в точната позиция, двамата могат да си доставят достатъчно удоволствие. Жената е легнала на една страна, а мъжът е зад гърба ѝ. Някои мачовци я предпочитат и заради нещо друго – да гледат как половинката им стимулира клитора си с ръка докато действат отзад.

Изправени

Това не е поза за всеки ден, но със сигурност трябва да я пробвате, когато сте по-разгорещени. Дали сте в асансьора, до кухненската маса или колата, вие ще усетите нещо по-различно. Разбира се, за правенето на секс в изправено положение се изискват някои умения, размерът на члена също е от значение. Понякога актът в това положение не се харесва толкова на дамите, но подлудява мъжете, които обичат спонтанност.

Танц в скута

Трябва ви стабилен стол. Седнете в скута му, като се обърнете към него. Мъжете обожават по-близкия контакт и възможността да насърчават движенията на ханша ви като го обгръщат с ръце. От друга страна гърдите ви ще са в прекалено голяма близост до очите им. Те може да ги галят, да дърпат косата ви или просто да ви гледат в очите.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 33096
архив

Мъж е при врачка.

Тя:

- До 50 години ще страдаш от безпаричие.

Той:

- А след това?

Тя:

- След това ще свикнеш

x
България и САЩ подписаха ключови документи за 5G мрежите и ядрената енергия за граждански цели
x
ЗВЕЗДИТЕ ВЕЩАЯТ: Не се претоварвайте, днес е ден за решение на всекидневни проблеми
x