Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии

Бомба

Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии

6866
на 21.04.2021
Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии
Автор:   ПИК

Въображението е мощен сексуален инструмент, който предизвиква голямо вълнение и страст. Сексуалните фантазии са абсолютно нормални и присъстват както в мъжките, така и в женските умове. Те се отнасят до опит от миналото или просто до тайни фантазии, които искате да се сбъднат.

Кои са най-често срещаните фантазии на жените?

Секс с двама мъже

Една жена едва ли ще се осмели да реализира тази фантазия в действителност, но както мъжете мечтаят за тройка, така и жените биха искали да опитат секс с двама мъже.

Секс на публични места

Жените мечтаят да правят секс на публични места. Мисълта за секс, докато непознати минават, може да развълнува и най-стеснителните жени.

Страстен партньор

Въпреки че всички жени искат да правят любов, няма нищо по-красиво от страстния секс. Жените мечтаят за див секс.

Поемане на контролa

Жените фантазират как мъжете доминират в леглото, но в същото време понякога искат ролята да се смени, така че те да са доминиращи.

Този термин е известен като "превключвател" в света на БДСМ, което доказва, че няма правила и ограничения върху сексуалните фантазии.

Интересен факт е, че жените често отказват да правят домашно порно видео, но въпреки това фантазират, че във видеото ще изглеждат секси и перфектно.

Сподели:
Бомба x
Любовен хороскоп за май Любовен хороскоп за май
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с... САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с...
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това