Ето кой автокрадецът, помел буса на Цеца Величкович

Животът днес

Ето кой автокрадецът, помел буса на Цеца Величкович

46146
преди 4 часа
Ето кой автокрадецът, помел буса на Цеца Величкович
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Асен Колев, известен като Хастара, е човекът, който помете буса на сръбската звезда Цеца Величкович. Той е рецидивист в автокражбите и е арестуван по време на специализирана опеАнтон Колеврация на полицията в София.

препоръчано

Той е добре известен на правоохранителните органи като част от престъпна група за кражби на луксозни автомобили и автомобили на известни марки, писа "Лупа".

Според информацията от разследването, престъпната група се е специализирала в разглобяване на откраднати автомобили, за да продава части, като е имала връзки с други престъпни структури и е продавала откраднатите части на черния пазар.

Колев е задържан с повдигнати обвинения за множество кражби​. Текущите обвинения срещу него включват сериозни обвинения за автокражби, като разследващите подозират, че той и неговата група са участвали в над сто кражби на коли през последните години.

Асен Колев работи предимно в София и дълго време оглавява различни групи за кражби на луксозни автомобили.

Според разследвания, той е работил заедно с руски престъпни групировки, които изнасят откраднати превозни средства на международни пазари, като например Русия и Румъния.
Групата му се занимава основно с кражби на скъпи марки автомобили, като "Мерцедес" и "Рейндж Роувър," които често разглобяват за части и продават на вътрешния пазар​.

В допълнение към дейността си в България, Колев има опит в сътрудничество с корумпирани служители, включително полицаи и митнически работници. Счита се, че е бил тясно свързан и с известния престъпен бос Павлин Петров, известен като Пери, като двамата по-късно се разединяват след сериозни конфликти помежду си.​

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Български възход“ закрива предизборната си кампания (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! "Български възход“ закрива предизборната си кампания (НА ЖИВО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК