Ето къде в София ще е без вода на 4 март

Животът днес

Ето къде в София ще е без вода на 4 март

4293
на 02.03.2021
Ето къде в София ще е без вода на 4 март
Автор:   ПИК

На 4 март 2021 г. (четвъртък) във връзка със строително-монтажни работи на ул. „Лайбниц“, кв. „Факултета“ се налага спиране на водоподаването от 06:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

препоръчано

кв. „Факултета“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Възкресение“ пред магазин „Т Маркет“.

На 4 март 2021 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Райко Алексиев“, жк. „Изток“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Райко Алексиев“ от ул. „Люлякова градина“ до ул. „Атанас Далчев“

ул. „Атанас Далчев“ от ул. „Райко Алексиев“ до бул. „Цариградско шосе“

ул. „Юрий Гагарин“, бл. 154 А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Райко Алексиев“ кръстовището с ул. „Атанас Далчев“.

На 4 март 2021 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Варовита“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Варовита“, ул. „Крушите“, ул. „Дивано“ и ул. „Маркова ливада“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Варовита“ кръстовището с ул. „Маркова ливада“.

На 4 март 2021 г. (четвъртък) във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул.  503, кв. „Христо Ботев“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 ул. 514, ул. „Владимир Минков- Лотко“, ул. „Мими Балканска“.

 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на кръстовището на ул. 503 и ул. 512.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Сподели:
Бомба x
Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова разкрива ходовете на новото ОФ в парламента и ще има ли служебен кабинет на Радев (НА ЖИВО) САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова разкрива ходовете на новото ОФ в парламента и ще има ли служебен кабинет на Радев (НА ЖИВО)
ново
Днес: 159
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това