Вход
София
Времето в София 19 o C

Ето къде в София „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в сряда

Ето къде в София „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в сряда

на 04.08.2020
12475
0
Ето къде в София „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в сряда
Автор: ПИК
04.08.2020
0
12475

На 05 август 2020 г. (сряда), във връзка с провеждане на степ тест за проверка на налягането във водопроводната мрежа на ул. „Любомир Пипков“ кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 02:00 до 05:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

"Софийска вода" спира кранчето на няколко квартала

"Софийска вода" спира кранчето на няколко квартала

„Софийска вода” временно ще прекъсне...

на 24.01.2019

ул. „Невена Коканова“, ул. „Боянска“, ул. „Нарцис“, ул. „Чемшир“, ул. „Лешникова гора“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лешникова гора“ ъгъла с ул. „Любомир Пипков“.

На 05 август 2020 г. (сряда), във връзка с провеждане на степ тест за проверка на налягането във водопроводната мрежа в с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 01:00 до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Акация“, ул. „Съединение“, ул. „Цветна градина“, ул. „Чемшир“, ул. „Янко Панайотов“, ул. „Ралица“, ул. „Простор“, ул. „Незабравка“, ул. „Здравец“, ул. „Китка“, ул. „Кайгана“, ул. „Съединение“, ул. „Лилия“, ул. „Чаушица“, ул. „Каси дол“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Съединение“ ъгъла с ул. „Янко Панайотов“.

На 05 август 2020 г. (сряда), във връзка с провеждане на степ тест за проверка на налягането във водопроводната мрежа в с. Герман, вилна зона „Лозето“, се налага спиране на водоподаването от 00:30 до 06:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Вилна зона „Лозето“, както и ул. „Самоковско шосе“ № 203, № 203Б, № 205, № 207, № 209, № 211, № 212, № 213, Комплекс „Корал“ и баня Панчарево.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: вилна зона „Лозето“ на ул. „Хан Аспарух“ ъгъла с ул. „Боне Хаджибонев“.

На 05 август 2020 г. (сряда), във връзка с пресвързване на новоизграден уличен водопровод на ул.“Монтевидео“ жк. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Монтевидео“ от ул. „Петя Дубарова“ до ул. „Братя Бартел“ - само търговските обекти, бл.505 вх.Д и магазин „Фантастико“

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 28 май 2020 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на...

на 28.05.2020

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Монтевидео“ ъгъла с ул. „Петя Дубарева“.

На 05 август 2020 г. (сряда), във връзка с изграждане на ново водопроводно отклонение на ул.“Васил Стефанов“ кв. „Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Комплекс „Елизиум“, по ул. „Васил Стефанов“ от ул. „Спас Соколов“ до ул. „Луи Айер“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:Комплекс „Елизиум“.

На 05 август 2020 г. (сряда), във връзка с изграждане на ново водопроводно отклонение на ул.“Света Петка Търновска“ жк. „Надежда“ 2 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Света Петка Търновска“, ул. „Добри Чинтулов“, ул. „Дравски бой“, ул. „Свети Климент“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до църквата „Св. Дух“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Сподели:
свързани новини
„Софийска вода” с временно прекъсване в някои части на столицата „Софийска вода” с временно прекъсване в някои части на столицата
На 11 юни 2020 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на...
на 10.06.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 13777
архив

Може да си честен българин. Може да бъдеш богат българин. Но някак не се получава едновременно да си хем българин, хем богат, хем и честен!

няма нови новини
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
сега
3119
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПИК TV представя: "ОТРОВЕНОТО БЪЛГАРСКО ЛЯТО" - един филм на Ива Николова и Христо Порязов за метежа на разрухата и страха
x
Астролог съветва в празничния ден: Обърнете внимание на децата си
x