Ето къде ще играе Григор Димитров през тази седмица

Тенис

Ето къде ще играе Григор Димитров през тази седмица

9497
преди 5 часа
Ето къде ще играе Григор Димитров през тази седмица
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Григор Димитров ще участва на стартиращия днес турнир от сериите "АТП 500", който се провежда в Пекин, Китай.

препоръчано

Българинът помогна на тим "Европа" да спечели титлата на "Laver Cup" през отминалата седмица, но след успеха му над Алехандро Табило от Чили се обади отново травмата, която го лиши от това да продължи участие на четвъртфиналите на US Open.

В надпреварата, чийто жребий ще се тегли утре сутрин от 09:30 часа българско време, Димитров ще е поставен под номер 6 в основната схема, припомня "Фокус“.

Освен него, участие са заявили още световните номер 1 Яник Синер, номер 2 Александър Зверев, както и номер 3 Карлос Алкарас.

Пред българинът в схемата са и 5-ият в света Даниил Медведев и 6-ият Андрей Рубльов.

Григор Димитров е финалист от турнира. Най-добрият ни играч стигна до битката за трофея през 2016-а година когато губи в последния дуел от легендата Анди Мъри, а преди това, на четвъртфинал, постига единствения си успех над Рафаел Надал.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ЦИК с инструкция към кметове и областни управители: Унищожете старите хартиени ролки за машините (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ЦИК с инструкция към кметове и областни управители: Унищожете старите хартиени ролки за машините (ВИДЕО)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК