Ето я истината Дони да е слаб като скелет

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Ето я истината Дони да е слаб като скелет

42966
на 04.10.2021
Ето я истината Дони да е слаб като скелет
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Дони най-после опроверга слуховете, че има проблеми със здравето и призна защо е отслабнал толкова много.

препоръчано

"Чувствам се много добре, свалих 44 кг, почти половината от теглото си", разкри музикантът, който днес тежи едва 50 кг.

Причината за видимото отслабване на Дони обаче не била заболяване, а силното му увлечението по източните учения и практики. Заради манията си по йогизмаq певецът си е наложил стриктен хранителен режим, основан изцяло на суровоядството.

Сега той ядял предимно необработени плодове и зеленчуци. Много рядко – веднъж в седмицата си позволявал някой зеленчук, обработен на пара, пише "Хотнюз".

"Според мен болни са хората с наднормено тегло. Никога не съм се чувствал по-добре. Пълен съм с енергия, бодър съм, не се задъхвам. Показателите ми са като на 20-годишен младеж, дори лекарите са изненадани колко добре са ми органите", коментира Дони.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с хороскоп за неделя - Раците да не взимат прибързани решения, Везните да не пътуват САМО В ПИК! Алена с хороскоп за неделя - Раците да не взимат прибързани решения, Везните да не пътуват
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК