Ето я Лили без грим преди концерта

ФОТОГАЛЕРИЯ

Ето я Лили без грим преди концерта

138062
на 22.11.2012
Ето я Лили без грим преди концерта
Автор:   ПИК

Още по обяд започнаха да я пудрят

Без нито една четка грим излезе в четвъртък Лили Иванова от къщи. Звездата напусна дома си малко преди обичайния час, в който отваря очи - 12, 30, защото това е най-важният й ден за тази година. На 22 ноември е големият й годишен концерт. Естрадната прима ще опита да направи най-масовия спектакъл в своята кариера. Лили е на сцена вече 56 години, пълнила е многократно зала 1 на НДК. Но тази вечер тя ще се опита да прескочи нова "летва", наречена "Арена Армеец".  Иванова излезе от дома си, сякаш тръгва на война. Вдигаше ръка за знак "стоп" пред всеки, който се опита да я заговори пред дома й на столичната улица "Оборище". Облечена бе в бяла прокъсана по краищата риза, каквито са модерни в момента, в дънково яке, кожени рокерски панталони и чизми до над коляното. В ръка стискаше къса кожена наметка и ключовете за сребристия си мерцедес. Певицата не шофира сама, вози я млад шофьор, който и служи и за момче за всичко. Преди да откара Лили при отбора от коафьори, шофьорът прибра цял наръч цветя, които от сутринта потекоха като река към дома на певицата. Освен букети, имаше и куп опаковани подаръци, бонбониери, честитки... Певицата вече няколко дни тримири, пази пълно мълчание. На репетициите в студио в столичния квартал "Дружба" поп дамата не отпускаше много глас, за да го щади за голямото събитие.  Не си позволи дори обичайните шегички, които разменя с музикантите. Лили бе делова в подготовката на 20-ината парчета, които ще изпее. На сцената заедно с нея ще има около 40 класически музиканти и хора от постоянната й група. От месеци насам Иванова спазва строга диета, за да изглежда в перфектна форма на сцената. А от няколко дни кара само на мед. Масичка с пчелния еликсир стоя до нея и в студиото. Бурканче и лъжичка, положена в салфетка, я чакаха и часове преди появата й в "Арена Армеец". Там, преди да излезе пред публиката, ще бъде поставено и шише с парфюм, с което звездата ще се пръска щедро по време на самото шоу. Лили изпада в ужас да не замирише на пот.  
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК