Ето я съпругата на Филип Станев, който обижда жени

АВТОРСКИ НОВИНИ

Ето я съпругата на Филип Станев, който обижда жени

296207
на 17.07.2021
Ето я съпругата на Филип Станев, който обижда жени
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Сценаристът на Слави Трифонов - Филип Станев, който вече е и депутат, си позволи грозно да обиди водещата Ива Николова на публична пресконференция. Това предизвикаизключително вълна от възмущение във фейсбук и цялата журналистическа гилдия, които написаха гневни постове за неговото отношение.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

По този повод от фейсбук профила на Станев бяха припомнени от потребители снимки на неговата съпруга, а хората се чудят коя е дамата до него, която мълчи за безобразното му отношение към жените. Майката на детето му едва ли е много съгласна с подобно поведение и едва ли възпитава сина си в такова отношение към нежния пол.

Припомняме, че същият Станев в национален ефир скъса снимката на президента Росен Плевнелиев, неведнъж държал изключително груб и циничен език в ефира, предоставен му от неговия лидер Слави Трифонов.

Вчера на пресконференцията на новоизлюпените политици-сценаристи, Станев и Тошко Йорданов се държаха изключително унизително не само към журналистката Ива Николова и цялата гилдия, но и към горките избиратели, гласували им някакво доверие, като за пореден път обявиха, че правителството им ще стане ясно, когато му дойде времето.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК