ЕТО Я ТАЙНАТА: Столетничка посочи най-добрата напитка за дълголетие

Европа

ЕТО Я ТАЙНАТА: Столетничка посочи най-добрата напитка за дълголетие

25803
на 02.04.2023
ЕТО Я ТАЙНАТА: Столетничка посочи най-добрата напитка за дълголетие
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Британката Уини Тигуел отпразнува 100-ия си рожден ден и разкри тайната на дълголетието си, съобщава “In Your Area“.

препоръчано

Роднини и приятели дойдоха да поздравят пенсионерката в пансион за възрастни хора в град Нюбъри, графство Бъркшир. Жената е работила дълги години в един от популярните търговски центрове в града.

След пенсионирането си през 1980 г. Тигуел управлява чаен бар в Съдебната палата на Западен Бъркшир. Приходите от дейността на институцията са отивали за благотворителност.

Именно чаят жената смята, че е най-добрата напитка за дълголетие.

“Повече чай и смях!“, обозначи юбилярката основните компоненти за дълъг и щастлив живот.

На партито по случай нейната 100-годишнина главният готвач на дома сервира специален чай на масата. Не само многобройни внуци и правнуци дойдоха да поздравят юбилярката, но и кметът на Нюбъри Гари Норман.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК