Ето я щерката на Емилия Русинова, която чака дете от момчето за всичко на Пепи Еврото - Кристиян Христов (СНИМКИ)

Акценти

Ето я щерката на Емилия Русинова, която чака дете от момчето за всичко на Пепи Еврото - Кристиян Христов (СНИМКИ)

543684
на 05.06.2023
Ето я щерката на Емилия Русинова, която чака дете от момчето за всичко на Пепи Еврото - Кристиян Христов (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Активираната от бившия следовател Петър Петров-Еврото марионетка Кристиян Христов живее в столичния квартал "Драгалевци" с дъщерята на зам.-апелативния прокурор на София Емилия Русинова. 

препоръчано

"Момчето за всичко" на Еврото разтръби из медиите, че се притеснява, защото приятелката му е бременна и скоро ще ражда. Както съобщи ексклузивно ПИК, въпросната приятелка е именно дъщерята на прокурор Русинова, чието име пък бе споменато преди дни от бившата съпруга на Еврото - Любена, в нейното интервю за "Антикорупционния фонд". 

По думите на бившата половинка на Еврото - Любена Петрова, докато е била градски прокурор на София, Емилия Русинова е била чест посетител на ресторанта "Осемте джуджета", в който под диктовката на Еврото Кристиян Христов е записвал негови срещи с магистрати и полицаи.

Припомняме, че Христов е обвинен по разследването срещу ментора му Петър Петров-Еврото, който успя да избяга в Турция, а оттам и в Дубай. Бившият боксьор е с повдигнати обвинения за незаконно използване на специално техническо средство, предназначено за негласно събиране на информация.

Въпреки това днес той ще получи огромна медийна изява в националната телевизия бТВ. Разбира се, едва ли има логично обяснение защо медията съдейства на организираната престъпност и на заговора за политическото ликвидиране на прокуратурата, дирижиран от алкохолизирания бивш следовател Петьо Петров-Еврото.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО)
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК