ЕУФОРИЯ В ЦСКА: Ремонтът на "Армията" стартира през лятото

Футбол

ЕУФОРИЯ В ЦСКА: Ремонтът на "Армията" стартира през лятото

8082
на 21.02.2023
ЕУФОРИЯ В ЦСКА: Ремонтът на Армията стартира през лятото
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Новината, която цяла "червена" България чака от десетилетия, е факт! Арената е собственост на ЦСКА и на лято тоталната й реконструкция може да започне.

препоръчано

Съвместното дружество "Спортни имоти Българска армия" е вписано в Търговския регистър и вече нищо не може да спре процеса. Предметът на дейност според документа с дата 20 февруари е: "Инвестиране, реновиране, и модерницатия на спортен комплекс "Българска армия" и спортно-тренировъчната база "Панчарево" с цел обслужване на български и чуждестранни национални и клубни отбори съгласно изискванията на УЕФА.".

ЦСКА внесе почти осем милиона лева миналата седмица, за да стартира процедурата. Останалите 20 милиона са отделени в сметка и не са пипани за никакви други разходи. С тях ЦСКА ще стартира строежа на "Българска армия", който по предварителни изчисления ще струва 60 милиона лева. Собственикът Гриша Ганчев планира да направи стадион за около 18 хиляди души и по никакъв начин няма да наруши цялостта на парка - напротив той ще бъде облагороден. Тоталната реконструкция ще продължи до две години.

Новината идва в момент, когато ЦСКА е първи в класирането, играе атрактивен футбол и феновете се върнаха на стадиона. Над 10 000 души изпълниха "Армията" при 3:1 над "Ботев" (Пд). А в първите два шампионатни двубоя за 2023 година ЦСКА вкара седем пъти.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК