ЕУФОРИЯ: Щерката на Гала ражда до седмици

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ЕУФОРИЯ: Щерката на Гала ражда до седмици

17087
преди 4 часа
ЕУФОРИЯ: Щерката на Гала ражда до седмици
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Внучето на Гала ще се появи съвсем скоро на бял свят, след като Мари Будева вече навлиза в деветия месец.

препоръчано

Младата майка е започнала сериозна подготовка за раждането - чете книги, свързани с методи на възпитание и отглеждане на дете, освен това пазарува активно като вече е купила количка за разходки, столче за кола, обзавела е и детската стая.

Гала, която е особено развълнувана от очакването на появата на първата внучка, е взела всевъзможни глезотии, за които се е охарчила здраво.

Мари от години е обвързана с Константин, сина на Деляна Маринова - Джуджи. С младежа са заедно още от ученици, живеят под един покрив отдавна, а преди около година и половина се сдобиха с нов по-просторен дом. Апартаментът е в затворен комплекс в един от най-скъпите квартали на София.

Будева и Тини, както чат най- близки още не са вдигали сватба, но вероятно ще го направят, след като бебето се роди.

Щерката на Гала вече е на 26 години. С гаджето й са горе-долу на една възраст, като той е малко по-голям. С наближаването на 30-те плановете за дете започнали да идват на дневен ред и ето че бременността е факт. 

Гала е споделяла в предаването "На кафе", че Мари знаела с точност кога е заченала. Случило се е навръх рождения ден на водещата - 13-и февруари, писа "Уикенд". 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК