ЕФЕКТЪТ ОТ "БОМБАТА" В ПИК: Румен Радев заподозрян в държавна измяна

НАЙ-ВАЖНОТО

ЕФЕКТЪТ ОТ "БОМБАТА" В ПИК: Румен Радев заподозрян в държавна измяна

682323
на 08.07.2020
ЕФЕКТЪТ ОТ БОМБАТА В ПИК: Румен Радев заподозрян в държавна измяна
Автор:   ПИК

"Дондуков" 2 е буре с барут.

препоръчано

А май и шпионска централа.

Това става ясно от сензационно разкритие на ПИК отпреди малко, че свръхсекретни документи на българското разузнаване са били предаване на съветника на президента Илия Милушев.

Същият вече е разпитан във военна прокуратура. Има арестувани високопоставени разузнавачи от "канала".

Подозренията на разследващите са, че документите са били препредавани на чужди служби. Вероятно със знанието на Румен Радев.

Тук вече работата става дебела, много дебела. Тия момчета си играят на "17 мига от пролетта". Говорим за евентуален състав на държавна измяна. А това по Конституция е най-съществената предпоставка за искане на импийчмънт на държавния глава.

Само си представете, драги читатели - президентството на България функционира като шпионска централа. Търгува с класифицирана информация за националната ни сигурност. Предоставя секретни данни на чужди служби. Главният куриер е съветник на президента, а самият президент е в курса на събитията. А може би и ги покровителства!

Какво трябва да се случи с този президент, и то спешно? На карта този път е националният интерес, сигурността на държавата.

На 23 юли Конституционният съд трябва най-после да реши за границите на президентския имунитет. И да развърже или завърже ръцете на Гешев.

Решението е наистина ключово, фундаментално. Нямаме време за губене.

Сподели:
Бомба x
НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо
ПИК TV x
СКАНДАЛ В ПИК TV! Свидетелят на Манолова неадекватен - Ива Николова му подари тест за наркотици, той не го направи! Заплаши депутати от ГЕРБ: Ще видите какво ще стане с вас (НА ЖИВО) СКАНДАЛ В ПИК TV! "Свидетелят" на Манолова неадекватен - Ива Николова му подари тест за наркотици, той не го направи! Заплаши депутати от ГЕРБ: Ще видите какво ще стане с вас (НА ЖИВО)
ново
Днес: 241
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това