ЖАР ОТ НЕБЕТО! Жълт код за опасни жеги в цялата страна (КАРТА)

Епицентър

ЖАР ОТ НЕБЕТО! Жълт код за опасни жеги в цялата страна (КАРТА)

31278
на 08.07.2024
ЖАР ОТ НЕБЕТО! Жълт код за опасни жеги в цялата страна (КАРТА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ) обяви жълт предупредителен код за опасни жеги на територията на цялата страна за днес.

препоръчано

В първия ден от новата седмица се очаква горещо време с максимални температури 33° и 38°, в София малко по-ниски - 33°-34°.

Над планините ще бъде слънчево със слаб вятър от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 28°, на 2000 метра - около 21°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат по-ниски спрямо вътрешността на страната – между 28° и 30°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК