Жега в неделя! До 30 градуса, с краткотрайни валежи

Животът днес

Жега в неделя! До 30 градуса, с краткотрайни валежи

8909
на 12.06.2016
Жега в неделя! До 30 градуса, с краткотрайни валежи
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Уикендът продължава с почти тихо време и максималните температури между 25 и 30 градуса. Преди обяд в неделя, 12 юни, ще преобладава слънчево време. Около и след обяд, главно в Северна и Западна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи от дъжд, придружени с гръмотевици и временно усилване на вятъра, съобщиха от НИМХ.

препоръчано

В началото на следващата седмица на много места в страната ще има валежи, временно интензивни, придружени с гръмотевични бури и усилване на вятъра.

От северозапад за кратко ще нахлуе по-хладен въздух и максималните температури ще са от 18 – 20 градуса в западните райони до 25 – 27 градуса в югоизточните.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Истинска ли е гладната стачка на Биршен - къде отиде съпругата на Ибрямов след удобното интервю на БТВ (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Истинска ли е гладната стачка на Биршен - къде отиде съпругата на Ибрямов след удобното интервю на БТВ (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК