ЖЕГА В ПИК TV: Волен Сидеров проговори след скандала в "Референдум" - лидерът на "Атака" завежда дело срещу БНТ (ОБНОВЕНА)

Интервю

ЖЕГА В ПИК TV: Волен Сидеров проговори след скандала в "Референдум" - лидерът на "Атака" завежда дело срещу БНТ (ОБНОВЕНА)

166884
на 02.10.2019
ЖЕГА В ПИК TV: Волен Сидеров проговори след скандала в Референдум - лидерът на Атака завежда дело срещу БНТ (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров проговори пред камерата на ПИК TV за екшъна, разиграл се снощи в предаването "Референдум", за който първо ПИК съобщи. Ето как отговори на забраната да не стъпва в БНТ: 

препоръчано

Мога да си кажа мнението. Казах, че предаването е скучно. Защо едно предаване, което се прави с пари на данъкоплатеца, си позволява да налага цензура.

Днес чета една декларация на шефа на БНТ Кошлуков, че няма да ме допуска. Това да не му е бащиния?

Кошлуков и БНТ нарушават споразумението на партия "Атака", подписано със СЕМ. Така не може. Това не е държавна и обществена телевизия, каквато трябва да бъде, това е манипулатор. Лошото е, че този манипулатор се издържа с нашите пари, на данъкоплатеца.

В случая имаме цензура. И сега се нарушава споразумението с "Атака" в опит да се угоди на една водеща, която кара зрителите да заспят.

Идва и жандармерия в студиото. Това е полицейщина. Какво искаха да покажат с тази жандармерия?

Нищо не съм нарушавал. Нарушенията бяха от страна на водещата, която неправомерно спря предаването, спря ми и микрофона и поиска да изгони нашите поддръжници от студиото.

Защо не спряха микрофона на Юлиан Ангелов. Тук имаме тенденциозно поведение.

Нещата стават все по-зле - полицейщина в БНТ, цензура, спиране на достъпа ми до БНТ.

Има причина Чешмеджиева да се извини, защото ми спря микрофона и се държа тенденциозно.

Вероятно ще заведа съдебни дела срещу БНТ, защото това е договор и той е нарушен. Ще се консултирам с юристи какви дела да заведа срещу ръководството на БНТ за нарушения договор. Г-н Кошлуков много иска да се хареса на соросоидите с тези патетични дела. Не може да подписваш договор и след това да го нарушаваш.

Не съм пил преди предаването. Тези глупости, които се говорят за мен, са нещо обичайно и се говорят от 15 години.

БНР и БНТ са едни безумни предприятия, в които работят хиляди хора, изсипват се десетки милиони, за да обслужват конюнктурни интереси и се посочват хора, които са неудобни.

Участвах в "Референдум" по договор. Участвал съм платено в сутрешния блок. Плащал съм и за репортажи. Огромната част от партийните субсидии отиват към медии, които обясняват колко са лоши те, но после си дават офертите, за да пуснат твой клип. И в БНТ се заплаща, която е държавна телевизия.

БНТ получава пари и от това, и от реклами. Тя се субсидира от субсидиите на партиите.

Не съм бил ядосан и това се вижда много добре. Снощното предаване "Референдум" е свалено от архива на БНТ. Защо е свалено? Защото се вижда как идват полицаи, за да ме изведат от студиото? Нямаше причина да се вика полиция освен в нейния мозък, тъй като всички стояхме на масата и говорихме.

В предаването се вижда много ясно, че не съм ядосан. Аз говоря - мен може да ме прекъсват, а аз не мога да ги прекъсвам така ли? Това, че съм говорил повече или върху някой друг не може да бъде престъпление.

Благодаря на г-н Марешки, който не ме подкрепя за първи път. След предаването получих много обаждания, които ме подкрепиха.

Чешмеджиева не е тенденциозна за първи път. И друг път съм участвал в нейно предаване и съм й правил бележка, че е тенденциозна. Предаването работи с една поръчкова, частна агенция. Наливат се държавни пари в тази агенция, а договорът се крие и не се показва. 

Не виждам нищо ново в снощното държание на Чешмеджиева. Вярно е, че искаше да изгони привържениците ми, които бяха поканени в студиото. Тенденция очевидно имаше, но тук е въпросът в правата, а моите права бяха нарушени.

Според мен трябва да им се спре бюджета на БНТ и БНР и те да се издържат от такси от зрителите и слушателите. Тогава ще се види колко хора искат да има такива медии, в които се излизват милиони, а накрая определени кръгчета превземат пространството и се представят за жертви - дали ще е Чешмеджиева, или Великова.

Тези медии са превзети от определени кръгове, НПО-та, "Америка за България". В случая моите права бяха нарушени, Кошлуков ги наруши още веднъж, демонстрирайки права, които няма. Той не може да казва кой може да бъде в БНТ и кой не, тук направи грешка и ще си плати за нея.

Сподели:
Бомба x
Какво да правим, за да постигнем перфектно тяло за лятото Какво да правим, за да постигнем перфектно тяло за лятото
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Звезда от Откраднат живот тайно стана майка за втори път САМО В ПИК TV: Звезда от "Откраднат живот" тайно стана майка за втори път
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това