Жега и днес! Живакът продължава да скача, градусите ще достигнат 25

ЧАС ПИК

Жега и днес! Живакът продължава да скача, градусите ще достигнат 25

12052
на 31.03.2016
Жега и днес! Живакът продължава да скача, градусите ще достигнат 25
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес ще бъде слънчево, със слаб вятър от запад-югозапад. Затоплянето ще продължи и максималните температури ще бъдат между 20° и 25°.

препоръчано

Според дежурния синоптик на НИМХ БАН Красимир Стоев атмосферното налягане е по-високо от средното за март – слабо ще се понижи.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа умерен вятър от запад-югозапад. Температурите ще се повишат още и максималната на височина 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра – около 7°.

Над Черноморието ще бъде слънчево, със слаб вятър от югозапад. Максималните температури на въздуха ще бъдат между 14° и 22°. Температура на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК