ЖЕГА! Слънцето ще напича в цялата страна - температурите достигат 38 градуса

Акценти

ЖЕГА! Слънцето ще напича в цялата страна - температурите достигат 38 градуса

23098
на 21.06.2024
ЖЕГА! Слънцето ще напича в цялата страна - температурите достигат 38 градуса
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес ще бъде предимно слънчево и горещо. В източната половина на страната ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 33° и 38°, в Източна България - малко по-ниски, в София - около 33°. 

препоръчано

В планините ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 28°, на 2000 метра - около 20°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 24°-26°. Температурата на морската вода е 24°-25°, край н. Шабла е 21°. Вълнението на морето ще се усилва и след обяд ще бъде 3 бала.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК