ЖЕГИТЕ СИ ОТИВАТ! Вятър разхлажда времето, облаци крият слънцето. Ето къде (КАРТА)

Прогноза за времето

ЖЕГИТЕ СИ ОТИВАТ! Вятър разхлажда времето, облаци крият слънцето. Ето къде (КАРТА)

25069
на 11.09.2019
ЖЕГИТЕ СИ ОТИВАТ! Вятър разхлажда времето, облаци крият слънцето. Ето къде (КАРТА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес ще преобладава слънчево време с разкъсана, предимно висока облачност. Почти без валежи. Ще продължи да духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 25° и 30°. Атмосферното налягане слабо ще се повиши и ще е малко по-високо от средното за месеца. Това съобщават от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Над Черноморието ще е е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността. Валежи са малко вероятни. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 25-28°, температурата на морската вода е 24-25°. Вълнението на морето ще е 3 бала.

Над планините облачността ще е променлива, често намаляваща до слънчево. Ще е почти без валежи. Ще духа слаб до умерен изток-североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – около 20°, на 2000 метра – около 13°.

През следващите три дни ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността, почти без валежи. Ще духа слаб, в източната половина от страната до умерен североизточен вятър. Ще остане топло за периода. В събота в западната част от Дунавската равнина вятърът ще се ориентира от северозапад. Ще бъде предимно слънчево, все още с високи дневни температури.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО) Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 118
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК