Желирани парченца

Рецептите на деня

Желирани парченца

6786
на 24.09.2013
Желирани парченца
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Необходими продукти: 8 резена диня, 2 пакетчета желатин, 750 мл бяло вино (може и шампанско), 2 ч.ч. малини, захар на вкус.

препоръчано

Начин на приготвяне: Динята се нарязва на средно големи парчета, които се почистват от семките. Желатинът се разтваря на водна баня и се смесва с виното. По желание се добавя захар. Плодовете се смесват, разпределят се в купички, заливат се с винената смес и се прибират в хладилника. Сервират се охладени. Може да се добави топка сладолед, желе по избор или друг топинг.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 125
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК