ГОРЕЩО
"АЗ СЪМ БЕЗПРЕКОСЛОВНО ЛУД!": Ето я цялата истина за обезумелия Радостин Василев, лъснала чрез съдебно-психиатрична експертиза (ДОКУМЕНТИ/ВИДЕО)
"Мухльо, ще ти счупя зъбите", крещял Гела, преди да забие юмрука си в лицето на депутата от ДПС-Ново начало Гюнай Далоолу (ВИДЕО)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! ДПС изнесе информация за охраната на Пеевски и разби на пух и прах всички спекулации на ППДБ
ЕКОЛОЗИ НА БУНТ! “Брезник Минералс” и “Асарел Медет” крадат златото на Брезник и унищожават природата
ЕКШЪН В ПИК TV! Навряха Асен Василев в миша дупка: Абсолютен шарлатанин! След като съсипа финансите на България, сега иска да наруши закона (ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Магдалена Веселинова, Ловеч
препоръчано
Необходими продукти
по 2 сурови яйца на порция
2 сварени яйца
200 мл прецеден пилешки бульон
50 г грах от консерва
50 г царевица
1 сварен морков
50 г колбас
50 г пушен кашкавал
1 пакетче желатин
Начин на приготвяне:
Суровите яйца се счупват от тъпия край и съдържанието им се излива. Измиват се и се подсушават. Желатинът се разтваря в затопления бульон. Морковът, яйцата, кашкавалът и колбасът се нарязват на форми по желание. Подготвените черупки се напълват с нарязаните продукти. Слага се стръкче магданоз или копър и се заливат с бульона. Оставят се на студено да стегнат. Преди сервиране се обелват черупките.
Сладкиш със сини сливи
413397
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
336046
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97426
на 26.02.2019
Джолан в питка
147767
на 05.06.2018


