ГОРЕЩО
Георги Марков с ЕКСКЛУЗИВЕН КОМЕНТАР: Тръмпизмът настъпва в Европа - Партията на свободата в Австрия получи съкрушителна победа, Румъния се събуди
СКАНДАЛ! ППДБ се прегръща с "Възраждане" - готвят прокремълски кабинет начело със Силви Кирилов
Хекимян разобличи кмета на София: Не свърши никаква работа, но стегна куфарите за Сингапур и Виетнам! Bon voyage, Терзиев!
БСП търси изход от парламентарната криза със среща с пет формации
РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Елисавета Белобрадова подала сигнал срещу онанист пред столично училище - гледала го пет минути, готова е да го разпознае по... половия член (ДОКУМЕНТ/18+)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Магдалена Веселинова, Ловеч
препоръчано
Необходими продукти
по 2 сурови яйца на порция
2 сварени яйца
200 мл прецеден пилешки бульон
50 г грах от консерва
50 г царевица
1 сварен морков
50 г колбас
50 г пушен кашкавал
1 пакетче желатин
Начин на приготвяне:
Суровите яйца се счупват от тъпия край и съдържанието им се излива. Измиват се и се подсушават. Желатинът се разтваря в затопления бульон. Морковът, яйцата, кашкавалът и колбасът се нарязват на форми по желание. Подготвените черупки се напълват с нарязаните продукти. Слага се стръкче магданоз или копър и се заливат с бульона. Оставят се на студено да стегнат. Преди сервиране се обелват черупките.
Сладкиш със сини сливи
382388
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
323240
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
91663
на 26.02.2019
Джолан в питка
140796
на 05.06.2018