Жената на Солтарийски продава носена рокля за 820 лв.

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Жената на Солтарийски продава носена рокля за 820 лв.

21292
на 17.08.2020
Жената на Солтарийски продава носена рокля за 820 лв.
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Жената на Борис Солтарийски продава своя рокля за 820 лева. От няколко години бившата моделка върти онлайн магазин, като шие по-голяма част от дрехите, които предлага. Аделина Солтарийска обаче е намерила и практично решение - да продава и дрехи, които вече не носи.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

"Реших просто да ви позволя да пазарувате гардероба ми директно от тук. Да продавам употребявани и нови луксозни брандове дрехи, обувки и аксесоари. Имам толкова много неща, които не нося, защото имам сериозен проблем с пазаруването. Притежавам толкова много дрехи, които дори не съм пипала. Най-хубавото в това е, че ще го правя на нечувано достъпни цени", пише брюнетката, която в момента продава 7 свои одежди.

Цената на една от роклите никак не е символична, както твърди дългокраката красавица. Дрехата е италианска, но въпреки това цената от 820 лева е доста солена за по-голяма част от нашенците, още повече за вече употребявана одежда, пише столичен седмичник.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК