Жена е пострадала при взрив на газова бутилка в село в Сливенско

Региони

Жена е пострадала при взрив на газова бутилка в село в Сливенско

11171
на 08.12.2019
Жена е пострадала при взрив на газова бутилка в село в Сливенско
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Жена е пострадала при взрив на газова бутилка в сливенското село Чинтулово,  съобщиха от ОДМВР – Сливен, цитирани от „Фокус”.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Според данните, сигналът за инцидента е подаден на 7 декември (събота) в 11:42 часа в Оперативния център при РДПБЗН – Сливен. Съобщено е за взрив на газова бутилка с последвал пожар в къща в село Чинтулово на ул. „8-ми Март” 3.

При произшествието е пострадала жена на 49 г., която е с изгаряния по главата и ръцете - около 9 процента. Тя е транспортирана и прегледана в ЦСМП – Сливен.

Произшествието е ликвидирано от екип на РДПБЗН - Сливен с петима служители. Унищожено е домашно имущество.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО) Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК