Жена загина, като се хвърли пред бързия влак за София

ЧАС ПИК

Жена загина, като се хвърли пред бързия влак за София

55250
преди 4 часа
Жена загина, като се хвърли пред бързия влак за София
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Врачанка загина на място снощи, след като бе прегазена от бързия влак от Видин за София. Жената изчакала в тъмното на стотина метра преди жп гарата и се хвърлила пред локомотива.

препоръчано

Машинистът разбрал за инцидента едва когато премазал самоубийцата, но веднага подал сигнал на тел.112. Пристигналите с линейка медици само констатирали смъртта на жената на видима възраст 47-50 години.

От полицията веднага започнали разследване на случая и уведомили за него дежурния прокурор. С близо час закъснение бързият влак отново потеглил към столицата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 25 септември: Овните да са пестеливи, трудности за Девите, Везните да не шофират САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 25 септември: Овните да са пестеливи, трудности за Девите, Везните да не шофират
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Пеевски с тежък залп по Промяната: Партията на пуделите може и да не влезе в парламента! Главният прокурор ги прикрива! Отцепниците вече не са част от ДПС, винаги са се крили зад гърба ми (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Пеевски с тежък залп по "Промяната": Партията на пуделите може и да не влезе в парламента! Главният прокурор ги прикрива! Отцепниците вече не са част от ДПС, винаги са се крили зад гърба ми (ВИДЕО)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК