Жена загина при гонка на български автомобил с мигранти в Гърция

Балкани

Жена загина при гонка на български автомобил с мигранти в Гърция

18011
преди 4 часа
Жена загина при гонка на български автомобил с мигранти в Гърция
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Катастрофа с една загинала жена и петима ранени, сред които и малко дете, е станала в Гърция.

препоръчано

Трагичният инцидент от 8 часа сутринта на провинциалния път Дидимотихо-Лади, на разклона за Поименико.

По информация на Еvros-news започнало преследване на автомобил с български регистрационни номера, в който са се намирали мигранти. Колата е тръгнала от южния пътен възел Орестиада, опитвайки се да избяга от граничарите, последвал пътя Лептис-Абелакия и оттам се е насочил към Пименико с висока скорост, твърдят жители на селото, през което е минал. При опита си да излезе на провинциалния път Дидимотихо-Лади той обаче навлязъл направо в полето и се преобърнал.

На мястото на инцидента пристигнали четири линейки на службата за спешна помощ, две пожарни коли и полицейски патрулни автомобили.

Според информацията в гръцките медии трафикантът е от Косово.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 25 септември: Овните да са пестеливи, трудности за Девите, Везните да не шофират САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 25 септември: Овните да са пестеливи, трудности за Девите, Везните да не шофират
ПИК TV x
ПИК TV! Бойко Борисов с ВАЖЕН коментар преди изборите от Стара Загора, иска мнозинство с над 80 депутати (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПИК TV! Бойко Борисов с ВАЖЕН коментар преди изборите от Стара Загора, иска мнозинство с над 80 депутати (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 92
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК