Жена преби любовника си в Асеновград, мъжът е с изваден далак

Крими

Жена преби любовника си в Асеновград, мъжът е с изваден далак

26953
на 09.08.2019
Жена преби любовника си в Асеновград, мъжът е с изваден далак
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъжът, пребит жестоко в Асеновград в понеделник срещу вторник, е претърпял операция.  Наложило се на 58-годишния жител на града, да му бъде отстранен далакът.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Припомняме, че според информация на полицията, мъжът е бил нападнат с удари от няколко души на улица „Панайот Сребров“. Оказва се обаче, че не непознати са пребили асеновградчанина, а неговата любовница, съобщава "Трафик".

След скандал помежду им, 40-годишната жена му е нанесла множество удари по цялото тяло. Мъжът е изпитвал болки и е потърсил лекар. Дали от срам или да прикрие възлюбената си, той не е съобщил цялата истина на органите на реда.

Дамата е била задържана от полицията в Асеновград. Все още се изяснява причината за скандала, последван от бой.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Ядосаха Борисов заради служебното правителство: Защо не питате как Гвоздейков и Вътев са министри? Радев и Денков не приеха идеята ни за стратегически енергийни доставки (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Ядосаха Борисов заради служебното правителство: Защо не питате как Гвоздейков и Вътев са министри? Радев и Денков не приеха идеята ни за стратегически енергийни доставки (ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК