Жена рани с нож по гърба брата на мъжа си по време на скандал

Крими

Жена рани с нож по гърба брата на мъжа си по време на скандал

5253
на 08.10.2024
Жена рани с нож по гърба брата на мъжа си по време на скандал
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Жена рани с нож по гърба брата на мъжа си по време на скандал между тях, съобщиха от полицията в София.

препоръчано

От там уточняват, че около 15.30 часа вчера в РУ-Костенец е получен сигнал, че мъж е бил ранен при битов скандал в Долна баня. Незабавно на адреса били изпратени полицейски служители. Изяснено било, че при възникнал скандал между двама братя жената на единия е ранила другия с нож по гърба. Пред униформените тя обяснила, че той се е опитал да удари мъжа й с мотика по главата.

свързани новини

Пострадалият е транспортиран в болница с открити рани по гърба и след оказана медицинска помощ е освободен. На местопроизшествието е извършен оглед.

51-годишната извършителка е задържана за срок до 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство и е уведомена прокуратурата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК