Жени Джаферович с брилянтен план за много пари

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Жени Джаферович с брилянтен план за много пари

14910
на 20.12.2022
Жени Джаферович с брилянтен план за много пари
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Семейство Джаферович се превърна в истинска марка в последните години. Ваня и Евгения са едни от любимите лица на повечето родни брандове и сме ги виждали да рекламират какво ли не. 

препоръчано

Но семейството (за разлика от други инфлуенсъри) не си губи времето и не разчита само на спонсорирани публикации. Двамата са създали бизнеси, от които също печелят. 

Миналите две години бяха тежки за заведенията, но това не попречи на фамилия Джаферович да отворят бар в центъра на София. Явно това е било дълго обмислян проект, тъй като по всичко личи, че той е успешен.

Ваня Джаферович е съсобственик на модерни фитнес зали в сърцето на София. И тук можем да кажем, че става въпрос за добре измислени проекти, тъй като тези фитнеси не са класически, а предлагат иновативни групови тренировки. Нещо, което съдейки по интереса към тях, върви доста, пише vbox7.com. 

Сравнително наскоро Евгения Джаферович, която е и гримьор по професия, стартира свое собствено бизнес начинание. Тя предлага четки за грим, а съдейки по отзивите на други инфлуенсърки, си струват доста. Ваня е съсобственик на фитнесите, а Евгения - на вървежно студио за красота. Локацията му е супер, а цените - не твърде високи.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК