Вход
София
Времето в София 11 o C

ЖЕНСКИ ТАЙНИ: Как да флиртувате със срамежлив мъж

ЖЕНСКИ ТАЙНИ: Как да флиртувате със срамежлив мъж

на 21.09.2020
5611
0
ЖЕНСКИ ТАЙНИ: Как да флиртувате със срамежлив мъж
Автор: ПИК
21.09.2020
0
5611

Ето няколко съвета какво да направи всяка жена, ако срещне срамежлив мъж и внезапно й се поиска да го впечатли:

Флирт според зодията! Така го правят мъжете

Флирт според зодията! Така го правят мъжете

Астрологията ни подсказва как флиртуват мъжете спрямо...

на 21.12.2017

Поеми инициативата

Ако той е срамежлив, не очаквай да те заговори, или да те покани на среща. Ти направи първата стъпка, и наблюдавай реакциите му, насърчава "Космополитан".

Поинтересувай се какво му харесва да прави и от какво се вълнува

Научи повече за него – от спорт ли се интересува, кино ли. Отиди с него на място, където ще се чувства в свои води и ще бъде по-уверен. Ако има някакво хоби, информирай се подробно, и говорете за това – ще се отпусне, когато види, че изпитваш истински интерес към неговите занимания.

Направи му искрен комплимент

На всеки му е приятно, когато получава комплименти. Важното е да не звучи фалшиво. Не наблягай на външния му вид, по-добре спомени нещо за негово умение, или адекватна реакция. Ще го стреснеш, ако още на първата среща отбележиш колко добре изглежда – срамежливите момчета не си падат по това, защото така или иначе са неуверени.

Кобилкина за летния флирт - горещ секс и приятен спомен

Кобилкина за летния флирт - горещ секс и приятен спомен

Топлите и романтични нощи край морето ни карат да...

на 23.07.2019

Внимавай да не го обидиш или притесниш

Срамежливите хора често се борят със себе си и със самочувствието си и могат да бъдат много чувствителни. Гледай да не засягаш теми, които звучат двусмислено и могат да бъдат изтълкувани по негативен начин. Бъди себе си, за да може, ако сбъркаш някъде, съвсем искрено да поправиш грешката си.

Поискай да ти помогне за нещо

За да му вдъхнеш увереност, потърси помощта му. Нека да е нещо лесно – да ти помогне с пренасянето на тежък багаж например. Защото помолиш ли го да ти оправи велосипеда, а той не разбира нищо, ще го смутиш и той ще се отдръпне.

Тези тактики за флирт работят на 100%</p><p>

Тези тактики за флирт работят на 100%

Флиртуването е нещо, което идва натурално. Има хора,...

на 17.07.2020

Бъди загадъчна

Мъжете обичат загадъчните жени. Не му разказвай всичко на първата среща Води разговора бавно, за да му дадеш възможност сам да те попита разни неща, а и да разкаже нещо и за себе си. Ако от време на време замълчаваш, ще го накараш да стане любопитен за какво ли си мислиш, и току виж сам инициирал тема за разговор.

Направи първа решителната стъпка

Срамежливите мъже обикновено не флиртуват. Те чакат ти да водиш парада. Затова, ако го харесваш, покани го на втора среща. След като те почувства по-близка, ще поеме нещата в свои ръце. Важното е флиртът да е в темпо, което не го дразни и притиска. Забрави да го каниш вкъщи в началото! Най-добре е да предложиш неангажираща разходка в парка, или следобедно кафе.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34715
архив

Попитали радио Ереван какво е журналистиката. - Ами съобщават, че лорд Джон е умрял за онези, които никога не са знаели, че лорд Джон въобще е живял.

x
Борисов: Трябва да насочим вниманието си към възрастните и болните! Агресията на противниците ни плаши хората и показва истинските им лица (ВИДЕО)
x
Тези зодии се влюбват сляпо
x