ЖЕНСКИ ТАЙНИ: Митология на фелациото

ШАРЕН СВЯТ

ЖЕНСКИ ТАЙНИ: Митология на фелациото

4368
на 01.03.2021
ЖЕНСКИ ТАЙНИ: Митология на фелациото
Автор:   ПИК

Оказва се, че оралният секс е доста обсъждана тема, в която мнозина смятат, че са компетентни, но дали е така наистина?!​

Мит №1: Трябва да плюеш често

Истината: Всеки човек си има собствени предпочитания (както във всичко), но не се притеснявай, ако всичко стане в слюнка. Това е част от сделката и обикновено никой не обръща внимание. Ако можеш да съсипете нещо, то би било само в случай, че прекъснеш фелациото, за да се извиниш за прекомерното количество слюнка, което имаш в устата си.

Мит №2: Трябва да поставиш целия пенис в устата си

Истината: Не само, че не "трябва", а и определено не е единственият начин да го отведеш до оргазъм. Най-чувствителната зона на пениса му е главичката, а нейното стимулиране с устата и езика е най-важният елемент от процеса. Можеш да го обхванеш с ръка и да продължиш да работиш върху главичката.

Мит №3: Не можеш да се сдобиеш с инфекция от фелациото

Истината: Уви, не е точно така. Много болести, предавани по полов път, се предават и чрез орален секс. Така че, ако не си на 100% сигурна, че той е напълно здрав, по-добре се довери на презерватива.

Мит №4: Плюенето е по-безопасно от поглъщането

Истината: Зависи от ситуацията и евентуалната инфекция, но като цяло е почти същото. Семенната течност така или иначе попада в устата и ако имаш рани или напуквания, патогенните бактерии ще се промъкнат в меките тъкани на устата ти.

Мит №5: Достатъчно е да обърнеш внимание само на пениса

Истина: Не е нужно да обръщаш специално внимание на скротума му, но не бива да го пренебрегваш или да се притесняваш от него. Оближи го или го масажирай. Само не го стискай!

Мит №6: Той винаги иска да свършва в устата ти

Истината: Това изобщо не е така и за мнозинството не е нещо изобщо важно или задължително.

Мит №7: Можеш да нараниш пениса му

Истината: Има легенди за това как можеш да го счупиш или ухапеш. Всъщност фелациото не предизвиква травми. Да, може да предизвика някакъв дискомфорт, но сериозните травми са трудно постижими (не невъзможни, разбира се, но трябва специално и много да се постараеш).

Мит №8: Херпесът не се предава чрез фелациото

Истината: Съвсем възможно е, въпреки че в момента няма проучвания с точни и конкретни данни. По-добре е да го избягваш, защото има вероятност от пренасяне.

Мит №9: Трябва да го задоволиш с орален секс, когато си в цикъл

Истината: Не дължиш нищо на никого! Има много начини, по които може да се забавлявате. Дайте път на въображението си.

Сподели:
Бомба x
Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете
ПИК TV x
Превратът на Радев успя (ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) Превратът на Радев успя (ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 144
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това