ЖЕСТОКА ИЗМАМА: Свиха хитово кафене от българин в Лондон

Европа

ЖЕСТОКА ИЗМАМА: Свиха хитово кафене от българин в Лондон

62401
на 03.01.2019
ЖЕСТОКА ИЗМАМА: Свиха хитово кафене от българин в Лондон
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Българинът Илиян Кузманов се оплаква, че противозаконно са му отнели хитовото кафене, което е разработил в Лондон. Става въпрос за бистрото ЕЗО на гара Баркинг, пише в. "Телеграф".

препоръчано

Заведението се намира в североизточната част на британската столица и беше обявено за най-доброто гарово кафене в Лондон. Бившата партньорка на Илиян, която той оставил за мениджър, сключила договор за прехвърляне на собствеността с друга компания, и така нашенецът бил изигран. 

Илиян Кузманов завършил право в България, след което учил история и икономика в Канада. През 2014 г. той открил бистрото с намерението да го използва като социален проект. В него бездомници можели да пийнат чай или кафе и да хапнат без пари. 

В началото на 2018 г. неговата бивша партньорка, която той подслонил навремето, сключила договор с компания за производство на гевреци, която влязла в собственост и му създала огромни проблеми. Проверка на ПИК разкри, че вероятно става въпрос за Ина Янкович (НА СНИМКАТА).

Илиян не оставил нещата така и се оплакал на местната депутатка. От кметството се ангажирали да проведат разследване по търговските стандарти.Търговският отдел на българскот опосолство също се опитва да помогне на българина.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК