Вход
София
Времето в София 27 o C

ЖЕСТОКА ТРАГЕДИЯ! Племенничката на "Мисис България" Мари Вачева загина в Турция! Инцидент в авкапарк отне живота на 7-годишната Вивиан, дъщеря на тенора Веселин Вачев (СНИМКИ)

ЖЕСТОКА ТРАГЕДИЯ! Племенничката на "Мисис България" Мари Вачева загина в Турция! Инцидент в авкапарк отне живота на 7-годишната Вивиан, дъщеря на тенора Веселин Вачев (СНИМКИ)

на 12.06.2018
271214
18
ЖЕСТОКА ТРАГЕДИЯ! Племенничката на "Мисис България" Мари Вачева загина в Турция! Инцидент в авкапарк отне живота на 7-годишната Вивиан, дъщеря на тенора Веселин Вачев (СНИМКИ)
Автор: ПИК
12.06.2018
18
271214

Жестока трагедия сполетя семейството на Веселин Вачев, един от Тримата тенори на България! Седемгодишната му дъщеря Вивиан Вачева загина в турския хотел "Aquasis De Luxe Resort & SPA" в курорта Дидим. За ужасяващия инцидент в аквапарка към ризорта, случил се на 7 юни по време на семейната почивка, разкри лелята на Вивиан - "Мисис България" Мари Вачева. 

"Мисис България" Мари Вачева заряза богатия си съпруг заради ром от Враца

"Мисис България" Мари Вачева заряза богатия си съпруг заради ром от Враца

Най-красивата омъжена българка Мари Вачева, която е...

на 27.03.2018

"Отиде си нашето слънчице прекрасно, красиво и талантливо. Защо трябваше да ни напуснеш толкова рано? Звездица ярка в небосвода високо грейна, заблестя... Ти светиш силно и напомняш на нас за теб на долната земя... Ти вечно ще блестиш и ще ни напомняш с усмивка за твоята прекрасна детска ангелска душа, за да сгрееш потъналите нам сърца в скръб, жал и самота. Лети дете над нас високо, открий нови чудни светове.и някой ден ще полетим и ний нагоре, танцуващи и пеещи", скърби за племенницата си Мари. 

Във фаталния ден Вивиан се спуснала по водната пързалка. Непосредствено след нея се пуска и друго дете, което я удря в корема. Малко след това, момичето започнало да се превива от болки и било откарано по спешност в местната болница. Там лекарите установили, че детето е с разкъсан далак и решили да го преместят в Университетската болница в гр. Айдън, разкрива за жестоката драма "Бнюз".

По пътя сърцето на детето спряло, но след масажи и кардио помощ сърдечната дейност се възстановила. Приели малката в междинна болница по пътя и след като състоянието й било стабилизирано продължили към болницата в Айдън.

По настояване на лекарите детето пътувало само с медицинския екип, а родителите следвали линейката с кола. След като Вивиан била приета в третата болница, 10 минути по-късно съобщили на родителите й, че е починала вследствие на травмите и кръвоизлива от разкъсания далак, за който твърдели, че е бил увеличен. Според родителите дъщеря им никога не е имала оплаквания и здравословни проблеми.

"Накараха ни да подпишем някакви документи, за които казаха, че са формалности. В този момент бяхме в такъв шок, че не сме се замислили какво подписваме, а и не знаем турски език", разказва почернената майка.

В последствие разбират, че са подписали документ, според който нямат никакви претенции към хотела и към това, че някой умишлено е ударил дъщеря им. На следващия ден тръгват за България само с медицинска експертиза, но без смъртен акт.

Родителите са озадачени как при смърт на малко дете и то при такива обстоятелства, следствените действия приключват за няколко часа. От камерите край басейна се виж ясно как детето след Вивиан я удря в корема.

Най-големият куриоз в цялата тази печална история е информацията, която днес турската преса публикува. В статия в турско електронно издание пише, че детето е починало след като си е ударило главата, а семейството са румънски туристи. Това кара опечаленото семейство да мисли, че това е опит случаят да бъде потулен, а аквапаркът да не понесе наказателна отговорност. Нещо, което Вачеви няма да допуснат.

Семейство Вачеви са потънали в скръб, но искат истината да излезе на бял свят. "Ние платихме най-високата цена за тази почивка. Няма повече какво да изгубим. Нашето дете ще остане винаги в първи клас. Никога няма да си играе с малката си сестричка. Мъката ни е огромна. Обръщаме се с апел към българската държава да ни съдейства. Нека всички родители бъдат съпричастни с нашата трагедия, защото утре това може да се случи с техните деца и близки. Трябва да се сложи край на тази престъпна небрежност. Пързалката, по която се спускат стотици деца не беше обезопасена по никакъв начин. Нямаше хора, които да следят за реда при качването и спускането. Това е проблем не само на турския комплекс, който почерни целия ни живот и затри детето ни. Такова е положението и в България", ридае майката на Вивиан.

Родителите са решени на всичко, за стигнат до истинската причина за смъртта на момичето, както и да потърсят отговорност от комплекса, където се е случила драмата.

Сподели:
Напиши коментар »
(18)
1
SIBOLEZNOVANIYA! JESTOKA TRAGEDIYA. NO, KAKTO TVIRDI MAYKATA, CE PARZALKATA NE E OBEZOPASENA, ZASHTO RAZRESHAVAT RODITELITE, TO DA SE SPUSKA PO NEYA?
2
побеснявам бьлгари да ходят на почивка в турция тези хора от марс ли са паднали не знаят ли какво означава султанат и защо детето да плаща за великата им простотия
3
Хотелът да изплати ОГРОМНА компенсация. В противен случай България да забрани реклама на турския туризъм на своя територия!
4
#3Точно така!А ГЕРБ да приеме закон, всички българе да почиват на родното смърдящо Л@йноморие!
5
#2 Ти излизал ли си от родното си село,почивал ли си в Турция?Иди,за да се убедиш,че туризма там е на светлинни години пред българския!
6
Да даде Господ сили на родителите, голяма трагедия, много деца, ниска обезопасеност, трябва да се пускат едно по едно на интервали, но каквото имало да става е станало! Сега си проличава азиатщината и липсата на съдействие и култура, не може никой да не носи вина, това е просто безобразие! Хора пазете си децата!
7
Правителството на ГЕРБ, да подаде оставка сега, заради тоя случай!!!
8
К*робаров най-после си призна, че е пиклив фес!
9
в турция на почивка???потенцялно си мъртъв!!!
10
Ако бяха си стояли у нас, това нямаше да се случи. Тези сквапаркове са отвратителни, пълни с блъскащ се и пръскащ се народ, опипват се момичета, стават изнасилвания по кабините. Само един идиот може са си причини това.
11
Разногласия по всички посоки! Какво става бе хора? Всеки ден ...... Съболезнования на семейството! Много хора мислят че могат да летят! По пътищата да не говорим!
12
TOLKOVA UBEDITELNO GOVORISH CE TEB MAY SA TE IZNASILILI TAM. CYAL SVYAT POCIVA V TURCIYA SIGURNO SAMO TEB SA TE IZNASILILI.
13
В момента сме в този курорт и е пълно предимно с българи. Случая с детенцето е потулен отвсякъде. Не сме посещавали въпросните пързалки, но утре ще се постараем повече туристи да разберат за станалото нещастие с детенцето. Съболезнования!
14
СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА СЕМЕЙСТВОТО ! ДЪРЖАВАТА И ИНСТИТУЦИИТЕ ДА СЕ ЗАЕМАТ ТРАГЕДИЯТА ИМ ДА НЕ БЪДЕ ПОТУЛЕНА ОТ ТУРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ.А,КОЕТО Е ПИСАНО ЩЕ СЕ СЛУЧИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ,ДАЛИ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ В ТУРЦИЯ.
15
ДО ВСИЧКИ ГЛУПАЦИ И НЕВЕЖИ ПИШЕЩИ ГЛУПОСТИ ПО АДРЕС НА ТОЗИ СЛУЧАЙ: Имах щастието да посетя този хотел през 2016 година преди опита за преврат в Турция, когато цените за почивка в този туристически комплекс бяха занижени, заради отлива на руски туристи там след свалянето на руски изтребител от турски такъв край границата със Сирия ! Защото вече с днешна дата цените му вървят вече около 700 евро за 7 дни и вече не ми е по джоба . . . Това е един луксозен хотел и туристически комплекс с перфектно обслужване тип: ALL EXCLUSIVE където всичко в този затворен комплекс включващ в себе си: ДЕНОНОЩЕН БАР, КАФЕ-СЛАДКАРНИЦИ, ПИЦАРИЯ И УВЕСЕЛИТЕЛЕН КОМПЛЕКС са напълно безплатни за посетителите на хотела ! Самият хотелски плаж даже има своя собствена охрана, която се грижи за безпроблемното ви летуване там ! И не знам защо се обвиняват турците заради този ДОСАДЕН БИТОВ ИНЦИДЕНТ, в който /според написаното по-горе/ напълно са виновни родителите на това момиченце, което са го оставили без родителски контрол на водното съоръжение ! Защото обслужването което съм имал в подобни ЛУКСОЗНИ хотели в Испания,Италия и Гърция е в пъти по-ниско от сродните им хотели в Турция !
16
Разбирам огромната мъка на семейството и искрено им съчувствам, но у българина чувството за отговорност и грижа към детето му е криворазбрано. Често, уморени от ежедневието си, се превръщаме в странични наблюдатели на това, което правят дечицата ни и на това, което се случва с тях. Когато ни сполети необратимото и загубим най-скъпите за нас неща, започваме да търсим вината за сполетялото ни, извън нас самите, защото не можем да приемем, че ние можем да бъдем виновни за нещо и защото така е по-удобно и по-лесно за нас - вината да я поеме някой друг. Това е част от народопсихологията на българина. Простичката истина е в думите на дедите ни, които често сме чували да казват: " Не го изпускай от очи". В такива ситуации осмисляме тази дълбока мъдрост.
17
През всичките тези години бях много заета - деца, работа, и напълно забравих за себе си. Благодарение на този продукт отслабнах с 9 кг! И аз отново започвам да се харесвам, а младите момчета се заглеждат по мен...http://bit.ly/2GSDSm0
18
НЕ мога да коментирам качеството на облужване, но понеже имам добра представа от работата на подобни увеселителни съоръжения и определено ще кажа че не е вина на родителите нито тяхно задължение да осигуряват безопасно ползване на пързалките!Вината е 100% на собственика на съоръжението и след такъв инцидент то дори се затваря! Нормално собственика плаща за огромна застраховка и трябва при инцидент да плати значително обезщетение на пострадалите! И задължително горе на пързалката да има служител който да пуска детето едва след като предишното се е спуснало и изтеглило на безопасно разстояние, а долу да има друг който също наблюдава как се приводняват и дали се изтеглят веднага. Фесовете са виновни независимо дали хотела е 5 или 10 звезден и дано да осъдят тия мошеници! Да инциденти стават навсякъде но в случая е от безхаберие наперсонала! Да почива в мир детенцето
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Умният ученик влиза в час и започват да го изпитват.
- Кой е създал българската държава? - пита учителката.
- Хан Аспарух - отговаря ученикът.
- През коя година?
- 681.
- Къде е гробът му?
- Учените още не са го установили.
- Браво шестица.
Междувременно отвън Иванчо подслушвал и решил да каже същите отговори, за да изкара и той шестица.
Влиза Иванчо.
- Как се казваш? - пита учителката.
- Хан Аспарух - казва Иванчо.
- На колко си години?
- 681.
- Ти имаш ли мозък?
- Учените още не са го установили - отговаря Иванчо.

няма нови новини
Днес: 230
hot
най-четени новини в момента
сега
2702
четат ПИК
сега
четат тази новина
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! АБВ иска оставката на шефката на Агенцията по вписванията заради срива на Търговския регистър
x
Мистерия в пустинята Гоби! Откриха странен обект (ВИДЕО)
x