ЖЕСТОКИ МЕРКИ: Затвориха нощните заведения в курорта Албена

Региони

ЖЕСТОКИ МЕРКИ: Затвориха нощните заведения в курорта Албена

65602
на 02.07.2020
ЖЕСТОКИ МЕРКИ: Затвориха нощните заведения в курорта Албена
Автор:   ПИК

Всички нощни заведения на територията на курортния комплакс Албена са затворени. Това обяви Христо Пенев, зам.-директор "Експлоатация на Албена АД". Крайната мярка е, за да се предпази персонала и гостите от пандемията от коронавирус. Тя е в сила от изминалата нощ.

препоръчано

Така ще се намали струпването в дискотеките и нощните клубове. 

Пенев обясни пред БНТ и другите мерки, които се спазват стриктно - всички се хранят с индивидуални, опаковани прибори на места, които самите гости си избират, за да има дистанция. Плажните чадъри са на разстояние 6-7 метра, което е най-голямото за Чернморието. Редовно се прави дезинфекция.

Всички помещения в Албена се обработват със специална нанотехнология, която е немска. Всяка стая се дезифекцира първо с тази нанотехнология, след това с препарати, а преди настаняването на гостите се пуска машина, която почиства чрез UV -лъчи.

В момента в Албена има 2500 гости. На 27 юни пристихнаха първите германци, а вчера и първите туристи от прибалтийските републики.

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГ: Ден за молитва, алтруизъм, снизхождение, осмисляне на живота и своето място света АСТРОЛОГ: Ден за молитва, алтруизъм, снизхождение, осмисляне на живота и своето място света
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ Европа от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ "Европа" от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 107
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това