ЖЕСТОК ЕКШЪН В ПИК TV! Отцепниците на Доган заключиха журналист в хотел, заплашват го и скачат: Какво снимаш тука?! (ВИДЕО)

Епицентър

ЖЕСТОК ЕКШЪН В ПИК TV! Отцепниците на Доган заключиха журналист в хотел, заплашват го и скачат: Какво снимаш тука?! (ВИДЕО)

241948
на 18.09.2024
ЖЕСТОК ЕКШЪН В ПИК TV! Отцепниците на Доган заключиха журналист в хотел, заплашват го и скачат: Какво снимаш тука?! (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Екшънът с отцепниците на Доган в столичния хотел "Рамада" до Централна гара има продължение. Както ПИК първо съобщи, адептите на Сокола провеждат заседание в една от залите в хотела, но верните на Доган хора очевидно се дразнят от журналисти. А отношението към репортера на ПИК и колегата Николай Караколев е не просто зло, то е грозно, позорно и брутално.

препоръчано

Ето какво разказа пред камерата на ПИК TV Караколев, който се оказва не просто в "окото на урагана", а и неволен потърпевш от гнева на догановци:

"Един журналист не е само журналист, когато отиде в парламента. Понеже имам хроничен синузит, в този хотел ходя на солна стая. Когато излязох от солната стая, видях някои от тези депутати, които се бяха събрали тук. Става въпрос за Ешереф Ешереф, Анджей Джандев, Севим Али - това са хората на Доган, които бяха от ДПС, сега са Алианс за права и свободи. Отцепниците, ако трябва да бъдем точни - от лагера на Ахмед Доган. 

Като ги видях тези хора, ги попитах какво става. Аз съм журналист. Нормално е да питам - дали съм в парламента или на някаква здравна процедура. Видях ги, че се качват на втория етаж (нямах нито оператор, дори телефона ми го нямаше, но после заснех няколко видеа, които пуснах). Отидох и аз на втория етаж, нормално е - като видя политик, интересът ми на журналист веднага се възбужда, видях къде е залата, влязох, попитах дали мога да взема интервю, какво се случва. Излязоха Севим Али и Анджей Джандев и още един-двама от отцепниците. Говорихме няколко минути, те бързаха да се върнат. Попитах ги какво решение ще вземат, за да мога да пусна нещо в моя канал "Неизбежният Караколев". Но те увъртаха. След като свършихме разговора, дойде охраната. Не знам тази охрана дали е от хотела, може и да са охранители от партията. Тръгнах си и те започнаха да ми се карат, карат се на висок глас: "Ти какво снимаш тука? Какво правиш?". Казах, че правя интервю със Севим Али, с Джандев. Но въпреки това тези хора се държаха грубо. Исках, след като съм заснел тези неща, да напусна. Но те ми казаха, че няма как да напусна хотела и ме заключиха на втория етаж".

Сагата става още по-емоционална. Караколев е заключен, а след като го "освобождават", той подава жалба в полицията за самоуправство. Един от догановите хора дори му заповядва да изтрие видеата, заснети пред залата. Заплахите продължават. 

По-сговорчиви са по-възрастните, които са на място там. Казват, че са учредители на партията. Доган не е бил на събитието, Джевдет Чакъров е бил в хотела, но после си е тръгнал. На коментара на нашия репортер Цвети Борисова, че отцепниците се притесняват да не се видят лицата им и да не се урочаса "калимерата", Караколев заявява: "Тази среща не беше обявена никъде. Срещата ми приличаше на таен сговор. Вътре може да е имало таен бизнсемен спонсор, но не видях, снимах пред вратата".

Охранителите продължават да се държат грубо и пред нашата камера. Мъж, който се представя като Станев, заявява, че му пречат да работи и го "смущават". 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК