Вход
София
Времето в София 21 o C

ЖЕСТОК СКАНДАЛ ЗА "ФОЛКСВАГЕН" - Сделката под въпрос заради Румен Радев. Плевнелиев: Вреди с политическото си говорене, иска да отреже лентичката, без да е направил нищо

ЖЕСТОК СКАНДАЛ ЗА "ФОЛКСВАГЕН" - Сделката под въпрос заради Румен Радев. Плевнелиев: Вреди с политическото си говорене, иска да отреже лентичката, без да е направил нищо

на 12.05.2019
399396
126
ЖЕСТОК СКАНДАЛ ЗА "ФОЛКСВАГЕН" - Сделката под въпрос заради Румен Радев. Плевнелиев: Вреди с политическото си говорене, иска да отреже лентичката, без да е направил нищо
Автор: ПИК
12.05.2019
126
399396

Политическото говорене на президента Румен Радев за преговорите с "Фолксваген“ ще доведе до негативна реакция от страна на инвеститора, каза предшественикът му Росен Плевнелиев.

"Важно е да се знае, че самото политическо говорене по темата за преговорите с "Фолксваген“, на което сме свидетели днес от президента Радев, е дълбоко контрапродуктивно и показва едно абсолютно неразбиране на процеса на преговори, в който ние се намираме. Преговорите са изцяло експертни. Те се водят повече от година, аз участвам в тях и съм свидетел. Заедно със стотици представители на различни институции – на правителството, на областните властни, на местните власти, ние преговаряме вече повече от година и от президентството нямат нищо общо“, обясни още Плевнелиев.

Той заяви, че преговорите и решението са на експертно ниво и политизирането на темата е дълбоко погрешно.

"Този, който политизира темата, практически пречи, а не помага - независимо кой е, а още повече като става въпрос за държавния глава на България. Така че това, че президентът Румен Радев говори по тази тема всъщност е контра продуктивно. Това ни отдалечава, а не ни помага да се вземе позитивно решение от инвеститора, който от първия ден на преговорите, с които Радев няма нищо общо, е казал, че те са изцяло експертни и решението също. Нещо повече – това политизиране, на което днес сме свидетели от страна на президента Радев, ще доведе със сигурност до една негативна реакция от страна на инвеститора, който ни е предупредил преди повече от година – мълчете, работете с нас, докато стигнем до крайното решение. Затова именно апелирам към президента Радев да стои настрани, както и досега е стоял“, каза още той пред "Фокус".

Плевнелиев посочи, че по този проект автомобилният клъстер и правителството работят повече от година и президентът Румен Радев никога не е имал нищо общо.

"Оттук нататък, ако нещо се случи, а решението по тази инвестиция може да се вземе много скоро – буквално в следващите дни, но може и да бъде наложено, спокойно можем да посочим президента Румен Радев като отговорен за едно крайно неадекватно действие в последния момент. Той иска да отреже лентичката, иска да се закичи със славата за нещо, за което нито е допринесъл, нито е заслужил. Мисля, че днешното действие на президента Радев, е още едно доказателство за това, че днес виждаме големия сблъсък между популисти от една страна – тези, които практически се борят за народната любов, включително и манипулирайки народа, и от друга страна обществено отговорните лидери, които работят за тази стратегическа инвестиция – мълчат, работят здраво, преговарят. И всичко това, за да може наистина да се увенчаем с успех“, коментира още той.

Сподели:
свързани новини
Росен Плевнелиев: Имам притеснения и доказателства, че Румен Радев обслужва чужди интереси Росен Плевнелиев: Имам притеснения и доказателства, че Румен Радев обслужва чужди интереси
Електронното правителство е въпрос на борба с корупцията...
на 04.03.2019
Напиши коментар »
(126)
1
Това дребно човече и провален политик да не прави глупави изказвания
2
Добре известно е, че и тази инвестиция ще подмине България. Едва ли Радев с това наистина неуместно изказване ще е причината. Просто България е съсипана демографски, има много лош бизнес климат, корупцията е норма, не изключение. Жалко
3
СИГУРНО ГО ПРАВИ НАРОЧНО!!! ИНАЧЕ КАК ЩЕ КАЖЕ В НОВОГОДИШНАТА СИ РЕЧ, ЧЕ ИНВЕСТИЦИИТЕ РЯЗКО СА СПАДНАЛИ ЗАРАДИ КОРУПЦИЯ. ЯВНО МУ Е ТРУДНО ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ НЯКОИ РАБОТЯТ ЗА РОДИНАТА СИ БЕЗ ДА ВЗИМАТ ГРИПЕНОВИ КОМИСИОННИ.
4
Точно и ясно фатмаку е невежа и не трябва даже да си отваря устата,да не повърне някой!
5
Достойният Сплетник Фатмачко покани конницата на хан Аспарух в България,а рускинята Милиончева уши Самарското знаме!Птеродактилът Деса е Клеопатра!
6
Не се интересувам напоследък, ама сега като чета за бившия ми т.нар съпруг Роско, чудя се Десито с колко разклонения на рогата го е дарила, и успява ли да навакса в методите да наранява чувствителното му тяло и душа?
7
Четете и сръбската преса, не слушайте само този мърляч Heдялко.
8
Значи Плевнелиев участва в преговорите! Пак ли като комисионер? За колко Плевньо? За много ли?
9
За комунистическа партия ГЕРБ
10
Този шофьор на хвърчила до каквото се докосне го съсипва.
11
Този шофьор на хвърчила до каквото се докосне го съсипва.
12
провалено и плюещо Русия гадно комсомолско секретарче скрий се гнидо!
13
Който никога не отстъпи пред кремълските нашественици не като неграмтния фатмак слугата на Решетката ,жив и здрав да си !
14
Грозна и дребна душица , един граблив безродник , потънал до шия в лъжи и грехове ! Играещ вечно роли в името на парите , облажил се като "строителен предприемач" след като тръгнаха от ЕС милиардите за България (и оси-ането му в Германия ), а после партия , министър го турнаха и за капак президентИН !
15
Наглостта на комунистическите мръсници край няма! Напълно съзнателно работят да провалят инвестицията.
16
• Роден е на 18 юни 1963 г. в Димитровград. През 1982 г. завършва със златен медал Природо-математическата гимназия „Акад. Боян Петканчин“, Хасково. По-късно завършва Висшето народно военновъздушно училище „Георги Бенковски“, Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия „Г. С. Раковски“, където завършва като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г. През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“. Владее български, английски, руски и немски език. Военна кариера: 2005 – 2009 г. – командир на 3-та изтребителна авиобаза – Граф Игнатиево; 2009 – 2014 г. – заместник-командир на Военновъздушните сили; 2014 – 2016 г. – командир на Военновъздушните сили. Считано от 30 юни 2014 г., бригаден генерал Радев е освободен от длъжността „заместник-командир на Военновъздушните сили“, назначен за „командир на Военновъздушните сили“ и удостоен с висше офицерско звание „генерал-майор“ (президентски указ № 94 от 28 април 2014). Летателна информация: Летец-пилот I-ви клас. Летателен стаж на L-29, L-39 и изтребители УТИМиг-15, Миг-17, Миг-21, Миг-29, F-15, F-16, F/A-18 Hornet, Eurofighter Typhoon, SAAB Gripen. Пролетени над 1400 часа. През 2014 г. организира авиационно шоу „Това сме ние!“ и лично изпълнява с Миг-29 фигурите от висшия пилотаж „Камбана“ и „Кобра“. Семейство: Радев се развежда през 2014 г. с първата си съпруга Гинка, от брака с която има две деца – Дарина (2001) и Георги (2003). От 2016 г. има втори брак с Десислава Генчева, от който има доведен син. На 13.11.2016 г. печели президентските избори срещу майката на нацията г-жа Цецка Цачева с резултат 2 063 032 гласа срещу 1 256 480 гласа. --------------- Политическите наблюдатели у нас и в чужбина твърдят, че с този резултат Радев е eбaл майката на цялата компартия „ГЕРБ“, която на парламентарните избори през 2017 година получи подкрепата на 1 147 292 глави двукопитен добитък. Според най топ-анализаторът в България – Heдялко и според по малко топ-анализаторите Скрападжиев и Тоню-Трудовака, които намират терен в този сайт Румен Радев не може да бъде премиер на държавата тъй като: Няма никаква представа как се пълни кофпомпа с вода от гьол, няма мушама, не е правил контрабанда с цигари, не е участвал в наркотрафик, не е застрелял Стефан Деспотов, съпругата му не е взривявана в центъра на София вместо него, не е бил чирак на фатмака от милицията Милчо Бонев, не е наредил убийството на Тодор-Чакъра, не говори на хераковски диалект, не е фалирал и ограбил КТБ, не е крал от асфалт и стиропор.
17
Льотчика като комунист лъже и краде от каквото и да е и от където намери. Те са си терористи. Това е комунистическата им философия. От това живеят. Сега се е присламчил той който понятие няма от разговорите с Фолксваген да открива техните инвестиции в България. Каква е разликата между него, рускинята Елена Йончева, лелчето Корделка или който и да е тяхната комунистическа банда? Никаква! Да вървят да си откриват руските обекти, които отдавна са изхвърлени от територията на България.
18
Този си извади тиквата от смрадливото междукрачие на прогнозната си уруспия и пак издрънка поредната глупост.
19
Глистът не може да прости на орела, че лети! Този торфен червей освен да носи воня друго не може! Не може да прости, че генерал Радев е над него светлинни години.
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
Най смешния политик и президент роско плювналиев.и той се изказ без някой да му иска мнение.
23
отговор на коментар
О, Плевнелиев се обади. Офшорното президентче било участвало. Като какъв моля? Още един срам лепна.
24
Какви инвестиции искаме,след като непрекъснато се говори ,че в България няма работници.
25
Че плевньо отдавна продава интересите на България ли? И че тези преговори няма да са изключение.
26
Като гледам Плевньо и Генерала се сещам за оня виц, за комара и слона.
27
Забелязвате ли , че когато в България пристигне да кажем президент НА ДРУГА ДЪРЖАВА , делегация от чужда държава и когато отидат при Радев на протоколнА среща ...Радев се тупа в гърдите ,че имал принос за развитието на държавата ни ....А когато си тръгнат чуждестранните гости , Радев тутакси почва да хули по държавата си и по институциите и казва ,че нямало държава и икономика и развитие и въобще сме едно БЛАТО .
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
Абе долнопробно говедо кво го публикуваш това измислено досие от ДС всички освен вие невежите и кухите кратуняци знаем къв цървул е фатмаку, а тая повърня от кенефа не я публикувай щото омириса целия сайт!
30
Г–н ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ДОСТОЕН БЪЛГАРИН, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ !
31
шшш ей ...що псуваш бе ..да не би само Радев да е вишист в тази държава бе ..а аз пък знам че са му писали оценките с подаръци от баща му ..къде агънце , къде вино , ракия , къде яренцеее....0889697633
32
Няма ли най-сетне този президент да разбере,че живее и работи в НРБългария?Че мрази всички политици,независимо от коя партия са е ясно,но защо мрази и родината си.Как е възможно да е толкова елементарен и злобен този човек?Как е възможно да е против всички българи и да пречи с действията си и най-вече с неадекватните си изказвания.Не го ли е срам от самия себе си,не го ли е грижа какво бъдеще очаква децата му след като приключи мандата му.Той им лепна такова черно петно,което ще носят до края на живота си-
33
Фатмака се опитва да си препише заслуги, които са само на правителството, Плевнелиев и останалия екип преговарящ с немската фирма. Изолирайте Фатмака цървул докато не завършат преговорите. Той само лъже и плямпа глупости, което е типично за всички от БСП.
34
Да де, но Импексовата барсала нарежда на Румен Пъпката, да провали тая сделка, за да плюе по Борисов и ГЕРБ. Импексовата БСПедирастия не сака да е добре, тя сака на милиони българи да им зле. Защото, само оскотял, болен и гладен народ, може да гласува за тях!!
35
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
36
V kachestvoto na kakav pregovaryacht e plevnevliev. KOMICIONER?
37
Мама ти шъ еб.м долна.в п.....то.Нека си има качества,никой не му ги оспорва.Защо му беше тая втората,тегли го надолу.
38
Защо няма възможност за коментар под пасквила на платеният издател на Чук Чук Пендалко???
39
Г-н президентът е на всяка манджа меродия. Като се има предвид, че от червения спектар са съветниците му, става ясно, защо са такива изказвнията му.
40
отговор на коментар
Да Радев е като СЛОН в стъкларски магазин!???
41
отговор на коментар
е и какво от това също е седнал да яде от софрата и да " топа" палци в меда нали? имам в предвид Румен Радев . Нали така другарю.
42
След думите на Президента, осите и стършелите пощръкляха....))))))
43
Мъжката проститутка плевньо пак се изказва неподготвен
44
http://picbg.net/u/337/39928/882320.jpg Ревност или несподелена любов!?
45
ГРИПЕН ШЕРБЕТОВ - нагледен пример за злоба, безочие , гьонсуратлък и дебилна маниакалност за някаква значимост.
46
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
47
Кинцерна Фолксваген е избрал за завода Сърбия. И е ясно защо. У нас управлява освирепяла алчнаби нагла Шайка, което в известно в целия ЕС. Заради бедността, корупцията, геноцида, рсьрухата, липсата на образована работна ръка, лошата инфраструктура, тежката администрация което спъва бизнеса, германците са избрали Сърбия. Този мухъл Плювналиев иска да изкара президента Радев като причина да не изберат България. Чичката от Б да се сърди на себе си и слугинажа, които не мислеха да създават условия за инвестиции, които при тях са намалели с 11 пъти. И за отказа виновен Радев, че казл истината, колко е корумпирано правителството на Б 3? Вие българите за какви ги взимате?
48
#30, Не мe зaкачaй, чe............,мoгa дa тe "рaзкpася" :(
49
Най-смешните снимки и гафове на президента Плевнелиев http://mejdu-redovete.com/%d0%bd%d0%b0%d0%b9-%d1%81%d0%bc%d0%b5%d1%88%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%81%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%ba%d0%b8-%d0%b8-%d0%b3%d0%b0%d1%84%d0%be%d0%b2%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b7%d0%b8%d0%b4/ ++++++ http://picbg.net/u/337/39928/882320.jpg?fbclid=IwAR1W8yjXyF75G9hzKL5tnPyCZ4YI8Lo5ROYTn-CFAyC3zSyph_WRQ4Y22hI +++;++
50
...с глава на раменете си знае, че Фатмака е вреден! Пука им на комунистите ,че държавата може да тръгне нагоре! Ако трябва да се срине , че да се докопат до властта, сещайте се колко им пука за държавата! Те са си доказани мародери и антибългари!
51
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
52
Кой нормален ще инвестира в България , когато на чело на държавата е доказан психопат мутра и наркотрафикант заедно с крадливата си корумпирана апартаментна шайка
53
баси тъпото парче избраха за президент избраха дебилите, тоя ще бъде изгонен с камъни
54
Наистина ли ви тресе скудоумие , или саботажа се "котира"? В прав текст ти казва, че трябва да е експертно решението и да не се политизира, но явно ви тресе "спина" и Позитанската дебилност!
55
Радев е простоват и не може да ме изненада с нищо,а че се опитва да си препише несъществуващи заслуги ми е пределно ясно! Няма по-вредна партия от бсп(нямам по-малки букви да го напиша) с неадекватния им президент!!!
56
че смрадтта герберастке се оттече веднъж завинаги там дето и е мястото . Амин .
57
Не се съмнявам в Пик, че са способни да забъркат голям скандал.До вчера го иронизирахте Чехло... от днес ни го възхвалявате, какъв патриот бил, защитаващ българските интереси, участвайки в преговорите....((((И без да има изгода...е така....за спорта..)))))
58
Червени идиотски тролове,като пишете тъпотии в коментарите поне да са достоверни! Сърбия отдавна е аут от надпреварата,завода ще е или в България или в Турция,но везните вече са наклонени към България,благодарение на адекватната работа на цялото правителство!!!
59
Е няма да се махне червен идиот,знаеме ви,че сте царе на саботажа и сте готови цялото население да страда,за да изкара някой лев комунистическата върхушка,но тоя път няма да ви се получи!!!
60
Целта на изказването е ясна и още след интервюто на Борисов пред Панорама писах че комунистите и Радев са в потрес как на 14.05 народа ще посрещне ИНВЕСТИЦИЯ за 1.5 милиарда евро в навечерието на изборите. Тогава на шега написах че РР може да доведе само инвестиция от Русия с протекцията на Путин за производство на автомобили ЛАДА. Да ама не. Явно че инструкциите от Решетников и Курнелия са били всячески да провали сделката тъй като тя ни отдалечава от влиянието на Русия и ни издига на друго ниво икономически. Едно от условията на сделката е нарушено и нищо чудно инвестицията да не се състои. А дали Радев има нещо общо с тази сделка показва незнанието му че преговорите се водят повече от година с правителството с дъщерната фирма на Фолксваген "Шкода". Така че комунист освен да руши да прави преврати и да краде на друго не е научен. А и забравих като какъв Радев води предизборната кампания на БСП?
61
тоя kaput какъв точно трябва да е в преговорите,че е участва ??!!! прави svirki на немците в почивките по време на разговорите ли ?? ненапразно президента никога не е репликирал тоя bokluk, защото му е под достойнството да разговаря с hermafroditi
62
Nedodqlko, и в неделя ли въртиш oralna любов на властта насита нямаш, бе:))))
63
отговор на коментар
Докато в България има комунистическа партия и измамна социалистическа партия , големи пари няма да влезнат!Чехия , Полша , Унгария дадоха жертви и изгониха комунистите до 9 коляно!
64
Все едно да напишеш, че ББ е преводач ва книгите на Карл Май
66
Много точно пояснение за завистливите червени тролове, които с едно хубаво нещо не могат да се похвалят от управлението на социалистите. Тяхното най-добро постижение е в интригите, лъжите, плюенето и изопачаване на истината.
67
Трябват ти пари? Вземи ги !Опитай късмета си сега ! https://bit.ly/2vGdh7g
68
Какво е трябва да се случи за да се кълне тоя от президентството.
69
Като не трябва да се говори защо недо'разумен' ието Пле'вньо + Не-до-дял-ко го разд' ухват??? Нещ'астн' ици Слу-гинаж дол'ен!!
70
Доколкото знам, в тая държава лентички реже само един малоумник. Относно завода за Фолксваген, Радев деликатно се опита да загатне, че приматите от Герб чакат удобни момент да обявят "голямата новина" точно преди изборите. Що се отнася за това наивно мекотело на снимката, то се появява само когато му активират чипа. Защото в главата си няма мозък, а микропроцесор, който е програмиран да говори нелепости.
71
ГРИПЕН ШЕРБЕТОВ - нагледен пример за злоба, безочие , гьонсуратлък и дебилна маниакалност за някаква значимост.
72
Страхливата калинка Радев ни оправи за 150 дни,голямо,нагушване,роднини,приятели,спонсори,баджанаци, сега пак протяга мазни ръчички да ни дооправи и както обеща :Всички вън от блатото, Аз съм Капитан Жабок, който не го е страх, когато съм под полите на Деса!Само да не ме бият по канчето Нинова и Йотова, както ме би товорищ Патриарх!От Баджанак Слави много ме е страх,а от Бойко се посирам, само като видя снимка дори!Може да съм чиновник,но съм назначен от КГБ,коленичихме с Деса пред Путин!Много тъпо парче този Каун,ама и вреден като Свинята Нинова!
73
Зеления чорап е достоен да лъска чепиците на Плевнелиев. Фатмака е пълно недоразумение.
74
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
75
Parvo opravi saprugata si,he e zaprilichala na selska lelka,che i poveche,debela,nesmaslena veche he e za efir na vijdash li !?!? To bezrazbornoto hukane do tova vodi,nme znaesh li !?! A sega po temata - stiga s tazi pretoplena mandja.....
76
КОЛКОТО ПО-ЗЛЕ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ! (В.И.Ленин) Провалът на сделката с "Фолксваген" ще е огромен успех за БСП-Нинова-Радев! Оцапаха се от ужас, че точно пред изборите може да се случи такъв успех на правителството на ГЕРБ! Напред към пълна победа на социализма под вещото ръководство на нинова-радев-бсп!
77
другарят Самальотчик се наредил и той за баницата, тъщата бая му е дърпала ушите снощи къде гони миаля цяла година
78
Страхотно написана статия.Такъв негативен президент като Радев не сме имали.Бог да пази България от такива като него и БСП.
79
Незабавен импийчмънт на чорапа , ако Фолксваген избяга от България!!! Такъв малоумник може само от военните да излезе ! .....И от комунистите.
80
отговор на коментар
Много грубо бе пич!
81
Кой е по миризлив? Този сайт или Плевенлиев?
82
Турските телевизии обявиха преди час, че Измир е избран от Фолскваген за изграждането на мегазавод за колите Шкода-Фолксваген.
83
Тоа гъзодавец още ближе топките на Бойко Винетуф.
84
Тоа гъзодавец още ближе топките на Бойко Винетуф.
85
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
86
Абе Плевньо, чул ли си приказката "не го пускат в селото, той за попската къща пита". Не разбра ли че с радост се раздели народа с теб?! Дръж си златотърсачката и не дразни хората с просташките си словоизлияния. Помним скалистите планини! След Борисов, ти си на-големия срам, присъствал в управлението на територията /то държава отдавна няма вече/
87
Радев се насра под път и над път да приказва за корупция ,безконтролност,безочетност и така усърдно изпълнява заръковата Решетникова-да гоним инвеститорите от държавата!Ако все пак някой дойде ,то ще е не заради него ,а въпреки него.
88
Какво друго може да се очаква от невежия фатмак Мунчо освен да пречи с поведението и говоренето си. Каквото му разпореди Корнелия това прави. Така, че ако сделката пропадне знаете кои ще са причина за това. За офшорките е ясно, че трябва да се почне от клиентите на КТБ и респективно такива като Елена Йончева. А да видим сега как Мунчо ще извади чепа от онова място където сам си го навря слушайки кака си Кури.
89
Плевнелиев беше разумен политик , навреме се осъзна , че не е за президент и не се кандидатира за втори мандат.........
90
Българомразец дебил зелен смръдлив кретен. Такъв ли идиот си избраха българите .Мисля.че много които са гласували за това недоразумение вече съжаляват. Сметам че нарочно иска да провали всичко добро за България,защото е заслуга на ГЕРБ. Да го сваляме тоя смръдливецвече. Вреден е. Изрод.
91
ДЕБИЛИТЕ гласуваха за дебил.Сърбайте му попарата!!!!!
92
фатмак ти нямаш ли срам
93
Ха, ха, ха, пролетното почистване започна и един по един взеха да ги вадят от политическото килерче, хем малко да се измиришат от мириса на мухъл, пропил се в тях от стоенето там, хем да ги поитупат от праха и да им оберат паяжините и за да не скучаят, пък и ние малко да се посмеем, им пробутат някои е друго написана слово с глупости и цирка започва!
94
колкото Рено в Пловдив и Роувър във Варна, толкова и Фолксваген и тинти рим интири, не са позволени такива големи инвестиции за България, най-много някоя коми сионна за под гряване на офертите
95
Мунчо!!!! Премиера призова да се мълчи. Ти пръцна преди да е реализирана сделката, даже и участие нямаш. Ако целта ти е да я провалиш България ще ти се стори тясна!!! Дебил с дебилите!
96
Чудесен псевдоним - в блестящ синхрон с Плевню и шайката, която го сложи на поста преди години. По-сполучлив едва ли би измислил.
97
И Бойко говори. Чакаме от Бойко изненади за инвестиции
98
отговор на коментар
Ти разбираш ли това , за което говори ???? или само вдигаш палец , защото така са ти казали ???
99
Клеветникът Пeдaлкo Пeдaлкoв има вече 20 осъдителни присъди.
100
На Чехлю едвам му стана след 30 минути работа от моя страна.
101
Слаботоков мунчо престани да правиш така че принуждаваш хората да научиш всички задни изходи на сграда дето не заслужаваш да си! Стои си мирно като неможеш да говориш се научи да мълчиш че ще ти свърши мандата много зле за теб. Номерата ти приключиха слаботоков мунчо
102
Ами даа, какво е "Фолксваген" в главата на Радев...? "Империалистическа пропаганда на загнилия капитализъм!" Айде, ходооом, марш, към нашия братски ВАЗ за сделка! Сега сериозно - и на слепия му стана ясно кой дирижира Радев !
103
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
104
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
105
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
106
Турция. България ще прави Баници.
107
Прост фатмак, селски простак, издаващ неандерталски звуци, въртящ коремни като шебек, маащ по къси гащенца като чукундур на къра, комисионера по грипените фатмак, който трябва да отговори на въпроса когато плащаше по две заплати и наема с държавни средства на деса простакесата мерцедеса защото уж му била любовница, а пък тя била оженена за путьото депутат от бсп кой ежедневно ги е рендосвал и тримата?
108
Драги, да станеш генерал и то във ВВС не е просто и лесно! Р.Радев е един "self made man" и безспорно умен и способен човек, което доказва ежедневно и като президент. Никога преди в новата си история България не е имала по-поръдъчен и представителен президент! А Плевню? Позабогатял от продажби на робски труд индивид, парашутист в политиката и екзалтиран пресноебец- марионетка и межитурка!
109
Аз наредих на Борисов да възстанови Долна Митрополия.Аз наредих на Борисов да преговаря с Фолксваген.Аз наредих слънцето да изгрее в 6 ч 15 м.Аз ....АЛОУ по смали малко.Да не кажеш сега че си наредил на Борисов и за Западните Балкани и за Сев..Македония.Ердоган също говори за възмездие и го прави ,ама Турция е президентска и ха някой гъкне ха в кауша.Ти какво ша ни праиш.И понеже си почнал да нареждаш що не наредиш на Прокуратурата да свали повдигнатото обвинение на Еленка не върви водач на листа пуснат под гаранция. И до 108 Ума му го виждаме всеки ден ,единствено го бива за коремното.Пред Руския поп мълча като П.... ама сега много знае
110
Сега вече любимците ни от ГЕРБ ще имат извинение да се оправдават с президента Радев , ако се получи пак някакъв провал в плановете им. Царе са в измиването на ръце и в това все някой друг да е виновен за гафовете и издънките им , особено вожда им. Достойни са за подражание. Бойковщината е повсеместна и непобедима.
111
Пъpдялко, нали си душманин на Племнелиев, защо сега си му засмукал пишкaтa ?
113
Кажете, в коя друга държава политици оплюват собствената си страна, застават срещу усилията на хиляди експерти, които правят всичко възможно с професионализма си да работят за привличане на чуждестранни партньори, инвеститори....
114
Подозирам, че президентът работи тази инвестиция да не се случи в БГ, за да не може ГЕРБ да се поздравят с успеха.....това е завистливо човече!
115
КАРАКАЧАНОВ И МИНЮ СТАЙКОВ ЗАЕДНО В ПРИВАТИЗАЦИОНЕН ФОНД „МИЗИЯ, ТРАКИЯ, МАКЕДОНИЯ“ АД! В предаването „Бареков и Байрактаров без цензура“ по телевизия Евроком, Димитър Байрактаров показа скандални факти, че вицепремиерът Красимир Каракачанов е бил заедно в приватизационен фонд „Мизия, Тракия, Македония“ АД. Защо Миню Стайков е в ареста, а Каракачанов не е, попита Димитър Байрактаров и показа данни от Търговския регистър, според които в масовата приватизация Красимир Каракачанов е участвал заедно с Миню Стайков в приватизационния фонд „Мизия, Тракия, Македония“ АД. Една от фирмите, които участват в приватазионния фонд е „Анкор Н“ ЕООД. По-късно приватизационния фонд сменя името си на МТ М холдинг АД. В приватизационния фонд в Надзорния съвет са заедно Миню Стайков и Красимир Карачаканов. Там е и лицето Николай Кънчев от ВМРО. Байрактаров каза още, че съдружието между Каракачанов и Миню Стайков, според Търговския регистър, е до март 2017 година, когато дейността на фирмата е прекратена. Новото дружество обаче е собственост на СИС Индъстрис ООД на Миню Стайков и фирмата Анкор ЕООД Според Търговския регистър пък фирмата Анкор ЕООД е със собственик Сдружение ВМРО Съюз на македонските дружества. Избори идат, не е хубаво да се забравя кой къде е бил, с кого е бил и къде е сега!
116
Да не се политизира въпросът със завода?Моля?!Че то икономиката е в основата /световната история го доказва - битки за ресурси не са от днес, а от завчера.../, та, Сърбия не се отказва от Русеия и е логично Германия да я попридръпне в своята си аура, та, като осигури хилядиш работни места, държавата да не може или по-трудно да се "дърпа", когато й заповядват.Просто като соцмилиционер.
117
отговор на коментар
На теб маъ ти е трудно, тъп чо да проемееш, че точно заради голямата корупциа в България драстично спаднаха инвестициите и избягаха един куп инвеститори, ама как да го разбереш, като очевидно не четеш и не следиш статистиката. ТАКА че Радев е прав - вэв всички европейски доклади го има .. Да го отрече ли? .примат загубе н!
118
Между кърменията..Като какъв се обажда, че и стана първият бивш президент на БГ, който плюе друг президент..нищожество, от което се срамуваше бившата му и не застана нито 1 път до него, а Деса синоптиката- тя си е златотърсачка, в телевизията я знят.. няма проблем...
119
Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !Нужен е минимален депозит от 10 евро!Забавление за пичове ! https://bit.ly/2vGdh7g
120
Заради изцепките на тъпият Фатмак,WV отлагат решението за октомври!Условието е Чехлю Радев и Деса Простакеса да се уволнят! Ха наздраве другари,видяхте на какво е способен червеният,малоумен парцал!
121
отговор на коментар
Абе смешник,и пет доктората да имаш,те са в определени науки.Ако нямаш широка обща култура и не разбираш от дипломация,не ставаш за президент.Точно затова "президента" и половинката му правят гаф след гаф.Особено когато се бъркат където не им е работа.
122
Радев играел на опозиционер, а Плевню на какво - на подлогар! Безсрамник се оказа Плевнята! Не стига че отъркаля 5 години като най-невзрачния президент на България но и оценки дава! Той бил, видите ли, най важният в преговорите с Фолксваген! Фукльо и половина...
123
Пидялко, що триеш, че цеха е на Владко Живков ма? Прасун ще му шокат репата, затова нали? Риторични, селтак си ти по манталитет, като татко ти.
124
твоят " гениален " кумир-Румен Радев е получил генералско звание само с 58 дни летателен опит!!! Забележи, ти говориш за " генерал ", който за целия си трудов стаж, като военен пилот е летял само, само 58 дни! Ти и твоят " гениален генерал " сте пълни смешници! Твоят президент- Румен Радев се обучава и до ден днешен на правилно изговаряне на български думи, а ти говориш за познание от негова страна на английски, немски, руски! Вие от БКП–БСП сте пълни, ама пълни клоуни!!!
125
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
126
Ще дойде ден,във който всички вие безскрупулни писачи на на фалшиви новини,целящи оплюване на наистина достойни хора ,да си платите.Типично по-герберски мразите способните и честните!Готови сте на всичко,за да сте на хранилката!Позор!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Бихте ли гласували за партия “Няма такава държава” на Слави Трифонов?
Общо гласували: 7449
архив

- Скъпи, тази рокля прави ли ме дебела?
- А ти мислиш ли, че тази вратовръзка ме прави плешив?
- Ама ти си си плешив...
- Е, да де...

няма нови новини
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
сега
2259
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Първи кадри от мястото със зловещата находка с човешки останки край Негован (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за неделя - Скорпионите да си седят вкъщи, неразрешими проблеми тормозят Козирозите
x