ЖЕСТОК СКАНДАЛ: Репортерка нарече премиера Бойко Борисов „шибаняк"?! (ШОКИРАЩО ВИДЕО)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ЖЕСТОК СКАНДАЛ: Репортерка нарече премиера Бойко Борисов „шибаняк"?! (ШОКИРАЩО ВИДЕО)

710387
на 15.04.2020
ЖЕСТОК СКАНДАЛ: Репортерка нарече премиера Бойко Борисов „шибаняк?! (ШОКИРАЩО ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Жесток скандал се развихри в социалните мрежи след новинарска емисия на Би Ти Ви днес на обяд. В репортаж от посещението на премиера Бойко Борисов на магистрала "Струма" днес, накрая се чува как жена казва: "Шибаняк".

препоръчано

Репликата е изречена от женски глас точно в момента, в който министър-председателят свършва да говори и според потребители в социалните мрежи скандалното обръщение е отправено от репортерка към премиера.

Видеото обаче не е оригинално и е качено от потребител в социалните мрежи, който е снимал тв екрана си, за да щракне именно скандалния момент. До момента няма яснота коя е жената, изрекла вулгарната реплика и защо е отправила подобни думи.

Репортажът е от инспекцията на магистрала „Струма“, където Борисов отговори на въпроси на няколко репортери, но бързо завърши, тъй като се оправда, че бърза за посещение в Банско. 

Прилагаме и видеото, което е публикувано във фейсбук профила на Божидар Колев. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК