ЖЕСТОК УДАР: Порязаха мераците на Нинова за Конгрес на БСП

Акценти

ЖЕСТОК УДАР: Порязаха мераците на Нинова за Конгрес на БСП

203704
на 01.09.2024
ЖЕСТОК УДАР: Порязаха мераците на Нинова за Конгрес на БСП
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Жесток удар понесе Корнелия Нинова, след като Националния съвет на БСП, отхвърли категорично идеята й да се проведе на 28 септември извънреден Конгрес. 

препоръчано

Самата Нинова заяви, че само чрез конгрес може да бъде констатирана нейната оставка и процесите в партията да продължат напред.

Тя обаче беше категорична, че независимо от вътрешнопартийната обстановка БСП ще бъде регистрирана за предстоящите избори. 

И втори удар понесе Нинова днес. Пленумът на БСП е задължил подалата оставка като председател на партията Корнелия Нинова да упълномощи Атанас Зафиров да представлява партията пред ЦИК.

По-рано тази седмица Нинова обяви, че е упълномощила Георги Свиленски и Иван Ченчев да ръководят процеса по регистрация на БСП за участие в изборите и регистрация на листите, припомня БНР. 

Малко по късно от пресцентъра на БСП беше посочено, че партията не е бащиния и не може да бъде прехвърлена чрез пълномощно.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК