Вход
София
Времето в София 27 o C

ЖИВА ДА Я ОЖАЛИШ: Манолова нямала пари за кола и шофьор, отнемането на НСО и скъпата лимузина било саботаж

ЖИВА ДА Я ОЖАЛИШ: Манолова нямала пари за кола и шофьор, отнемането на НСО и скъпата лимузина било саботаж

на 05.11.2018
40636
34
ЖИВА ДА Я ОЖАЛИШ: Манолова нямала пари за кола и шофьор, отнемането на НСО и скъпата лимузина било саботаж
Автор: ПИК
05.11.2018
34
40636

Истината е, че на мен ми е необходим служебен автомобил и служебен шофьор. Защото хората очакват от мен да съм на точното място в точното време. Отнемането на автомобила и шофьора не е свързано с ощетяване бюджета на институцията. Ние имаме две баничарки на 12 години - едната е извън строя, една тойота, с която се обикалят възлови места... Според вас дали омбудсманът използва НСО или служебния си автомобил като "такси". Това коментира пред Би Ти Ви Мая Манолова по повод думите на финансовия министър, че с новите промени НСО вече няма да се ползва за "скъпо такси".

ПЪРВО В ПИК TV! Горанов с горещи подробности за бюджет 2019 (ОБНОВЕНА)

ПЪРВО В ПИК TV! Горанов с горещи подробности за бюджет 2019 (ОБНОВЕНА)

Министерският съвет разгледа днес на  извънредно...

на 28.10.2018

Запитана защо й е НСО и не си наеме автомобил към институцията, тя отговори: "Темата е прекалено дребна. На фона на проблемите, които имат гражданите, да ги занимаваме с моите проблеми... Аз ще се справя. Но понеже финансовият министър не ми е предвидил  повече средства - като шофьор, бензин и пр. разходи, аз ще си наема сама. В крайна сметка предложението в бъдещия бюджет е свързано единствено с омбудсмана. Затова с моя екип, както се казва - 1 януари тропа на вратата, ще си вършим работата с обществен транспорт. Няма да ме спрат с подобни предложения. Това е начин да ми пречат да си върша работата. Днес например се налага да преместят събитието в Стара Загора, просто защото няма да успея да стигна навреме. Никога не съм настоявала да имам НСО. Така е било при моите предшественици, така го наследих. На мен не ми е нужно НСО, а служебен автомобил, защото моята работа е на терен. През тези три години, откакто съм омбудсман, всяка седмица съм на терен. Не всички хора могат да дойдат в столицата. Проблеми в кабинет не се решават. Парадоксът е, че бюджетът за омбудсмана е същият, но не се предвиждат пари да шофьор и кола.  

Тя обяви, че утре ще има "пътуваща приемна" във влака до Варна, а днес търгва за Стара Загора с автобус.

"Аз ще си свърша работата, независимо, че ми пречат. Ще съм омбудсман, дотогава, докато сивършща на 100% работата и подобно дребнотемие няма да ме спре... Аз този въпрос не съм го повдигала. Наистина ми е неудобно да занимавам хората с моите проблеми, но използвам случая да благодаря на всички, които изказаха своята подкрепа и дори ми предложиха автомобил и шофьор. Аз ще си реша въпроса и засега решението е общественият транспорт", заяви Мая Манолова. 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(34)
1
Цвъки като какъв ползва служебна кола и охрана ? От омбудсмана поне някаква полза за гражданите а от Цвъки само да пълни клозета
2
Абе, Мая нали каза , че няма да ревеш за колата на НСО ?? Всеки ден правиш демонстрации с какво и къде ще пътуваш. Въпроса си го решаваш веднага като си купиш кола от твоят бюджет, пари има. .....намали малко от високата си заплата та теб и заместниците ти !!!! Никой не ти пречи да работиш и спри да говориш едно и също !!!
3
Давай Мая, пръдни му на Кмета ;-)
4
Да пътува с Бузлуджанската чиния, другарката Мая!
5
в клозетите на гарата в Костинброд!
6
ПИК,нормално е да Си,защитавате доходите си,но бъдете и Обективни,тези Екстри,ги имаха и Предишните Обудсмани,които бяха Избрани от ГЕРБ,тогава нищо не писахте
7
Тролчо, много си неосведомен, а бързаш да плюеш. ....Цветанов НЕ ползва кола и охрана от НСО !!!! Плаща си му ги ГЕРБ, така , че любимата партия на Мая да й подсигури кола. ..пари имат бол , даже телевизия отскоро .
8
Права е Мая - от една страна й взимат колата, а от друга е със същия бюджет, в който не е предвидена друга кола. Какво да е освен репресия и опит да намали оборотите като губи излишно време в пътуване. А е известно и не се подлага на съмнение, че пътува из цялата страна в защита от самозабравили се думбази от всякакви калибри.
9
На Острова има една Кралица а тук 500 принцове и принцеси
10
Колко пари получава омбудсманът?Ама всички пари,а не само заплатата.Командировки,за дрехи ,за храна,за......
11
От кой се пазят бе от народната любов,да си тръгват с тяхните автомобили,да си купуват сами бензина,да ги газят по пътищата като нас данъкоплатците,не кордони и охрани,а кака МЕНДА ЩЕ ИМ ДАДЕ ПО 20 000 лв на родата, нали толкова е за нормалните за нас народа.Но това за всички депутати министри президент,президентша
12
отговор на коментар
Цвъки от 2013 години няма държавна охрана! Служебна кола ползва от парламента като председател на парламентарна група.
13
Кога уважаеми "ОБЕКТИВНИ" и "СВОБОДНИ" медии, ще пуснете клипчето с линейката на варненския булевард, която чакаше да я пуснат със ВКЛЮЧЕНА СИГНАЛИЗАЦИЯ?! Толкова големи мъpши сте всички медии, че станахте като политиците, които ви плащат - всеки говори колко сте корумпирани, но вие се правите на ударени! Господ има и за вас, и ще го разберете много скоро!
14
Така е , който се опитва да направи нещо добро за хората , бива отлюспен ! Олигарси и намазани политици си знаят работата !
15
https://www.youtube.com/watch?v=5IsSpAOD6K8
16
герб ти дава знак че не иска да защитаваш децата с увреждания, иска да си тиха и послушна, това е рецептата за благоденствие при герб.
17
Поне пет пъти съм се обръщал към тая пача... познайте! Няма нито един отговор - НИЩО. Сега омбудсман върху омбудсмана ли трябва да има?!? Не й трябва ни кола ни заплата на тая свиня! Казах!
18
Мая Костинбродска, по-известна като "плямпалото" , е един от съвременните тунеядци в България!!!
19
Отново възкреси образа на магистралното Майче - не беше отдавна. Народът ни е казал, че" вълкът кожата си мени, но нрава - не." Време е да се сложи точка на популизма и демагогията, с които иска да се превърне в единствения спасител на гражданите. Политическата роля, в която влиза е в нарушение на Закона за омбудсмана. Тя се опитва със спекулации да поражда недоволство и да печели доверие. Такава спекулация е предстоящото освобождаване на държавани служители - това ще са само тези,които вече са в пенсия, т.е. получават и пенсия, и държавна заплата. Това обаче не ги лишава от възможносттта да упражняват труд в други системи или по заместване и договор в държавна служба.Институцията й разполага със служебни коли и тя следва да направи график за ползването им. Това с влаковете и автобусите е цирк!
20
отговор на коментар
Те всички се оляха, ама таз, освен това наистина нищо и не върши. Казах!
21
Червените шафрантии, са научени на привилегии още от времето на Соца. Лесно се гради рейтинг с народни пари, които да харчиш безконтролно. Аман от паразитни структури, които обслужват всякакви паразитни протести и движения. ВМЕСТО ДА СЪГРАДИ НЕЩО, ТАЯ САМО ПИЛЕЕ И РЕЗУЛТАТ 0. Време е и на шербета да се отнемат разни привилегии, и без това е Прецедент на блато, и нека си квака там..
22
АКО НА МЯСТОТО НА МАНОЛОВА БЕШЕ КАРАЯНЧЕВА/ЗА КОЯТО ПЕКИН Е ВЪВ ВИЕТНАМ!/,ДРУГО ЩЯХТЕ ДА ПЕЕТЕ.ТОГАВА НЯМАШЕ ДА ИМА ПИЛЕЕНЕ,НЯМАШЕ ДА ИМА ПАРАЗИТНИ СТРУКТУРИ. ТОЛКОВА СТЕ СМЕШНИ,ЧЕ ЧАК СТЕ ЖАЛКИ.
23
Ко не, откъдя на къдя тая ще пътува с парите от пенсията ми бря. А бе кретен не доклатен, тая червена коза кой я избра на тая тлъста хранилка бе. Без Герб щеше да е омбоцман на гаджето си. Вярно е че и при длугите е било така, но те не бяха всеки ден на екскурзии из Блатото на Шербета, а и да не се правят икономии ли. Комунистите винаги с чужда пита помен правят.!
24
ЗАЩИТНИК НА ОНЕПРАВДАНИТЕ С КОЛА НА НСО И ОХРАНА....АМА ТЯ КЪДЕ ТРЪГНАЛА...ПРИ ПРИВЪРЖАНИЦИТЕ НА БСП ИЛИ Е ТРЪГНАЛА ДА ДОБРУВА ДАБРОТО...СЪБОТАЖ Е НИЙНОТО ПОВЕДЕНИЕ И ТО ОТ ПОЗИЦИЯТА И НА ОРГАН КОЙТО Е ОБЩЕСТВЕН И Е С МИСИОНЕРСКИ ДОБРИ ПОСЛАНИЯ КЪМ ОБЩЕСТВОТО..А МАЯ ГО ИЗПОЛЗВА ЗА ПОЛИТИЧЕСКА БОРБА ОСОБЕННО ДА СПЕКУЛИРАШ С ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ МАЙКИ..КОИТО ИСКАТ САМО НЕЩА ЗА СЕБЕ СИ..А НЕ СА ПРЕДСТАВЕНИ ОТ 99,99 % ОТ ВСИЧКИ ХОРА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ..ИНВАЛИДИТЕ ПО КЛУБОВЕТЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА СЕ РАЗГРАНИЧАВАТ ОТ КОРИСТНИТЕ ЦЕЛИ НА МАЯ И ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ МАЙКИ.
25
Тези измекяри нас защитавали, а не своите привилегии,уж! Верваме ти дрОгарко Костинбродска, вЕрваме и на Чумата Импексова,верваме и на Льохмана Кърмит Фатмака, вЕрваме на всичко инспирирано и финансирано от тези дрОгари, които не са приятели Истината! Пожелавам Ви да си повЕрвате и Вие, че не всичко е пари и привилегии...
26
Ха сега де Майчето нямала парички за транспорт.Вземи че си продай някой от марковите си чантички и парцалки с които се киприш когато ходиш по разходките си които уж били работни.То бива лицемерие ама нейното е свръх .Какво може да се очаква от човек живял винаги на гърба на народа .Подла лицемерка.
27
ЙОНЧЕВА ДАЛИ НЕ Е В ПСИХИАТРИЯТА В РАДНЕВО..'' Д-Р ГЕОРГИ КИСЬОВ'' - ГРАД РАДНЕВО ...ТО В КАРЛУКОВО МАЙ Е ПЪЛНО...
28
Каква сладка службичка . Днес в София , утре в Шумен , връща се в София , на другия ден е в Кърджали . Следват Видин , Варна , Пловдив и тъй нататък . Опознай родината на гърба на народа . През лятото така си беше направила графика , че цял месец беше по морето . Имаше снимки на омбуцмана и от море и от планина . В антуража и влиза една сътрудничка , служебен шофиор и съпруга и . Хайде сега вие кажете , кой и плаща бензина , скъпите хотели , храната и за всичко друго което се сетите за нея и антуража и . Не е ли всичко от нас ?
29
Мая, не ги слушай тези тъпи злобари. Ти показа, че защитаваш интересите на хората. Ще те изберем за кмет. Да се омитат тези боклуци, които 10 години крадат и нищо не направиха за държавата и София. Дано да се разкрият всичките им безобразия и да си получат заслуженото!!!
30
без НСО арменският поп на Костинброд и бъдещ кмет на София, ще е още по-близо до хората, в метрото и влака на кафенце в пластмасова чашка ще се докосва до същината на проблемите и ще може да изслушва всички с обещание "да направи и невъзможното според силите си"
31
ТОЛКОВА СЪМ РАЗСТРОЕН ОТ "ПРОБЛЕМИТЕ" НА МАЯ КОСТИНБРОДСКА, ЧЕ НЯМА ДА СПЯ ТАЗИ НОЩ. МОЛЯ ВИ ДА СЪБЕРЕМ ПАРИ ЗА КОЛА И ШОФЬОР.
32
Партизан за бой се стяга - избори идват ! Номерата на комунистите нямат край .Тепърва ще има изпълнения за Оскар.
33
отговор на коментар
МИЛАТА, МИ ДА ПИШЕ ДА И КУПЯТ Я НА БРАТЯ ГАЛЕВИ, Я НА БАНКИТЕ, ДЕТО ГИ УРЕДИ ДА НИ ЗАПОРИРАТ ПАРИТЕ БЕЗ СЪД, Я НА БИСЕР ПЕТНОТО ЗА КОНСУЛТАЦИИ... МИСЛЯ, ЧЕ ТАЯ ГОСПОЖА Я ГОТВЯТ УПОРИТО ЗА СЛЕДВАЩАТА "ГЕРОИНЯ СПАСИТЕЛ", ДЕТО ЩЕ ПАЗИ СТАТУКВОТО, САМО ДЕТО ЩЕ СМЕ ПЪЛНИ ГЛУПАЦИ АКО ПАК СЕ ХВАНЕМ...
34
отговор на коментар
НЕ ЗНАМ КАКВО "ЗАЩИТАВА", АМА ОТ ОНЯ ДЕН ЗАЩИТАВА ЕДНИ ПЕНСИОНЕРИ ОТ МВР И МНО, КОИТО ОСВЕН ОГРОМНИ ПЕНСИИ И ПО 20 ЗАПЛАТИ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕТО СИ, СЕ ОКАЗВА ЧЕ РАБОТЯТ И СЪС ЗАПЛБАТИ КАТО ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ!? АМИ ДА КАЖЕ ВЪПРОСНОТО МАЙЧЕ, КАТО ТОЛКОВА ИСКАТ И МОГАТ ДА РАБОТЯТ, ЩО ВИЯТ ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ НА 45!? ТАЯ ЖЕНИЧКА НЕ ЗНАМ КОЙ НИ Я ПРОБУТВА ЗА ПРИНЦИПНА, МА НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ КОСТИНБРОД В УСЛУГА НА ГЕРБ, БАНКИТЕ, ИЗБОРНИЯ ЗАКОН ПАК В УСЛУГА НА ГЕРБ! И НЕ Я Е СРАМ ДА И ПЛАЩАМЕ "ТАКСИТО" ОТ НСО!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Бихте ли гласували за партия “Няма такава държава” на Слави Трифонов?
Общо гласували: 10545
архив

Разговор между английски джентълмени:
- Прощавайте за въпроса, сър, но защо плувате в Темза със смокинг?
- Извинен сте, сър. Но ще ви обърна внимание на факта, че вие плувате, а аз се давя.

няма нови новини
Днес: 142
hot
най-четени новини в момента
сега
2945
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Шефът на "Лев Инс" и експерти с разкрития за кибертероризма и хакерските атаки (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
x
АСТРОЛОГ ПРЕДУПРЕЖДАВА: Днес е ден на борба и време да поемете риск
x