Живко Добрев се ремонтира в Южна Корея за 100 бона (ВИДЕО)

ВИДЕО

Живко Добрев се ремонтира в Южна Корея за 100 бона (ВИДЕО)

33867
преди 5 часа
Живко Добрев се ремонтира в Южна Корея за 100 бона (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Фолк певецът Живко Добрев отново успя да шокира и привлече вниманието на феновете си с поредната радикална промяна във визията си.

препоръчано

Последният му клип разкри напълно нова външност, която предизвика множество реакции в социалните мрежи и медиите.

Въпреки че поп-фолк индустрията е свикнала с трансформациите на своите изпълнители, този път промяната при Живко Добрев изглежда особено драстична и е резултат от значителна намеса на пластичната хирургия.

Според близки до певеца, той е решил да предприеме серия от пластични операции в Южна Корея - световната столица на естетичната хирургия. Изборът на дестинация не е изненадващ, тъй като Южна Корея е известна с високото ниво на медицинските услуги в тази област.

Именно в тази страна Добрев е прекарал две седмици, за да се подложи на серия от операции. Промените, които той е направил, включват ринопластика (операция на носа), моделиране на скулите и челюстта, както и лифтинг – интервенции, които драстично променят неговите черти и създават съвсем ново излъчване.

Според информацията, певецът не е пестил средства и е похарчил над 60 000 евро (повече от 100 000 лева), за да постигне желания ефект.

Тази драматична трансформация на Живко Добрев е част от по-големия му план за промяна, който включва не само естетични операции, но и значителна загуба на тегло.

Следвайки "златното правило на Митко Пайнера" за перфектна фигура, Добрев е свалил значителен брой килограми, което допълнително засилва ефекта на неговата нова визия. В поп-фолк индустрията, където външният вид често играе също толкова важна роля, колкото и музикалният талант, тези промени вероятно са част от неговия стремеж да остане актуален и конкурентоспособен.

Тази метаморфоза предизвика разнообразни реакции. От една страна, феновете му изразяват удивление и любопитство към новата му визия, а от друга, коментарите варират от възхищение до критика.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за 15 октомври - семейни драми вгорчават деня на Девите, вторникът е емоционален за Стрелците САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за 15 октомври - семейни драми вгорчават деня на Девите, вторникът е емоционален за Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Няма такава държава! Дали сме над 1 млрд. за избори. Има огромен риск за България да ни връщат мигранти, ако... (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Няма такава държава! Дали сме над 1 млрд. за избори. Има огромен риск за България да ни връщат мигранти, ако... (ВИДЕО)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК