Живко Тодоров сменя Мавродиев начело на ББР

Икономика

Живко Тодоров сменя Мавродиев начело на ББР

56136
на 09.04.2020
Живко Тодоров сменя Мавродиев начело на ББР
Автор:   ПИК

Управителният съвет на Българската народна банка е дал съгласие Живко Тодоров да смени освободения по искане на премиера изпълнителен директор на Българската банка за развитие Стоян Мавродиев.

препоръчано

Според решението на управителния съвет на БНБ, той е дал зелена светлина Тодоров да бъде член на  управителния съвет  и изпълнителен директор на държавната банка. Дали именно той ще смени Мавродиев обаче все още не е ясно, защото това трябва да се реши от борда на банката.

Преди това Живко Тодоров беше главен финансов директор на ПИБ и член на управителния съвет.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите
ПИК TV x
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО) Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК