ЖИВОТ В СТРАХ: Перник трепери от агресивния прокурорски син

Крими

ЖИВОТ В СТРАХ: Перник трепери от агресивния прокурорски син

13259
на 16.06.2022
ЖИВОТ В СТРАХ: Перник трепери от агресивния прокурорски син
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Арестуваха за втори път сина на заместник-окръжния прокурор на Перник. Срещу 18-годишния Васил Михайлов вече има повдигнато обвинение. Оказа се, че прокурорският син е пребивал системно хора от Перник. Заради постa, който заема баща му обаче, хората се страхували да подават жалби.

препоръчано

Кметът на Перник заяви,че е готов да оглави протести, ако насилието в града не бъде спряно.  

“Първият сигнал, който е регистриран при нас, е от началото на май. В областната дирекция дойдоха момче и момиче, които бяха много притеснени. Те разказаха, че прокурорският син му е нанесъл сериозен побой. Показаха и видеоматериал. Поводът е бил неразбирателство заради жена. Докладвахме на прокуратурата и беше образувано досъдебно производство. Установиха се още подобни случаи, като има и доказателства. Има и други потърпевши, но се страхуват да говорят”, обясни в ефира на Нова телевизия старши комисар Павел, Млеканов, директор на Областната дирекция МВР-Перник.

“Чувахме слухове, но за съжаление никой не ми беше споделил за този човек. За щастие, след като мъжът стана публично известен, перничани добиха смелост и разказаха и за други случаи на агресия”, сподели кметът на Перник Станислав Владимиров.

“Младежът е нанесъл побой през 2018 г. на моя син. Били са на събитие по време на празника на града и са го пребили. Имаше фрактура на черепа, карали са го насила да яде салфетки и фасове. Гаврили са се. На следващия ден е отишъл в полицията и там са му казали, че на видеокамерата се вижда, че само се прегръщат. Нямало е никакво разследване”, разказа друга жена, живееща в града.

“Васил Михайлов всеки път е казвал, че никой нищо не може да му направи. Знам, че живее в хотел, защото баща му го е изгонил. Има слухове, че е биел и родителя си”, разказа Марияна Николова, жената на бившия футболист на Миньор Перник Румен Андонов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (НА ЖИВО)
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК