Жителите на "Горубляне" блокираха "Цариградско шосе" за 3 часа

ГОРЕЩО
Петър Волгин: Предизборната коалиция ПП-ДБ спокойно може да бъде наречена „NEXO“ ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков не отговори на въпросите на ПИК за оръжието за Украйна след сбирката на ДБ, на "борисовките" не трябвало да се обръща внимание, защото били "глупости" (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) Вежди Рашидов в покъртителна изповед: Защо съм се мъчил да бъда голям, като няма кого да зарадвам - ние сме здрав и проклет народ, затова и в Шенген не влизаме ГОРЕЩО В ПИК TV! Кирил Петков призна за обединението с ДБ и се закани на подземния свят: Сега ще видите лавина от хора, идват добрите сили (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Ние им работим, а те висят по парапетите. Не разбирам морала на ДБ за даренията от Nexo и как Христо Иванов сваля материали от медии. Как така прокуратурата си затвори очите за фалшивата декларация на Кирил Петков?! (ВИДЕО)
Животът днес

Жителите на "Горубляне" блокираха "Цариградско шосе" за 3 часа

20365
на 07.04.2019
Жителите на Горубляне блокираха Цариградско шосе за 3 часа
Автор:   ПИК

"Цариградско шосе" беше затворено при входа за София от протестиращи граждани. Жителите на Горубляне излязоха на пореден протест заради липса на действия от страна на властите за обезщетяването на собствениците на земи в района или отчуждаването на терените за зелени площи, предава БНР.

препоръчано

Кръстовището на "Цариградско шосе" с улиците "Павел Красов" и "Димитър Пешев" ще бъде затворено за 3 часа - до 19 ч., както пише в уведомителното писмо на протестиращите.

Причина за недоволството им е решението на общината да изгради парк върху техни терени.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
КОСМИЧЕСКО ЗРЕЛИЩЕ: На 1 февруари край Земята преминава комета, която хората ще видят отново след 50 000 години КОСМИЧЕСКО ЗРЕЛИЩЕ: На 1 февруари край Земята преминава комета, която хората ще видят отново след 50 000 години
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков не отговори на въпросите на ПИК за оръжието за Украйна след сбирката на ДБ, на борисовките не трябвало да се обръща внимание, защото били глупости (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков не отговори на въпросите на ПИК за оръжието за Украйна след сбирката на ДБ, на "борисовките" не трябвало да се обръща внимание, защото били "глупости" (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК