Жители на Доспат искат оставката на кмета на града с протест до Народното събрание

Политика

Жители на Доспат искат оставката на кмета на града с протест до Народното събрание

23123
на 11.07.2024
Жители на Доспат искат оставката на кмета на града с протест до Народното събрание
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

До сградата на Народното събрание се провежда протест, с който събралите се граждани искат оставката на кмета на Доспат Елин Радев.

препоръчано

Протестиращите не са само от Доспат, а и от други градове.

"Кметът, който е трети мандат, оказва политически натиск върху тези, които не го подкрепят", каза един от протестиращите. Кметът заплашва с полиция, със заплахи, с писма за събаряне на къщи, обясни протестиращ.

Никой не ни чува в Доспат и заради това дойдохме пред Народното събрание, обясниха жителите на града. Според протестиращи кметът е посегнал и на бизнеса на жителите на Доспат. 

Народни представители дойдоха и разговаряха със събралите се хора. Част от тях бяха освиркани. В района на протеста има полицейско присъствие.

По-късно част от протестиращите ще бъдат поканени в Народното събрание, за да разговарят с депутати.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Комисията Исторически парк изслушва министър Калин Стоянов (СНИМКИ/НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Комисията "Исторически парк" изслушва министър Калин Стоянов (СНИМКИ/НА ЖИВО)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК