Жители на "Красна поляна" се вдигат на протест

Животът днес

Жители на "Красна поляна" се вдигат на протест

28972
на 15.12.2020
Жители на Красна поляна се вдигат на протест
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Жители на столичния кв. Красна поляна обявиха, че се вдигат протест. Причините са мръсния въздух, камарите боклуци, които се трупат от близкото гето "Факултета", както и състоянието на детските площадки, които не са ремонтирани от години. Организаторите, които се събират в социалните мрежи са категорични, че недоволството има няма никакви политическа украска и се дистанцират от обвързани хора, които вероятно ще дойдат, за да трупат дивиденти.

препоръчано

"Не възнамеряваме да нарушаваме обществения ред, няма да блокираме улици и булеварди. Призоваваме всеки, който ще дойде да носи маска и да се спазват мерките. Искаме да се реши проблема с мръсния въздух и отпадъците, защото това се трупа години наред", категоричен е един от жителите на квартала цитиран от "bgreporter.info".

От своя страна живеещите във "Факултета" се заканват със саморазправа, като напрежението бързо може да ескалира. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК