Жители на Красно село с призив към Христо Иванов: Приберете си кметицата Росина

Акценти

Жители на Красно село с призив към Христо Иванов: Приберете си кметицата Росина

18395
на 11.06.2021
Жители на Красно село с призив към Христо Иванов: Приберете си кметицата Росина
Автор:   ПИК

"Г-н Христо Иванов, моля Ви приберете си Росина! Вашата партия ни я натресе", пишат във "Фейсбук" жители на столицния квартал "Красно село". Призивът е публикуван в групата "Район Красно село - инициативност и решения за бъдещето".

препоръчано

"Оставихте ни ние САМИ ДА СЕ СПРАВЯМЕ С НЕЯ. Трудно ни е. Сами виждате пространството пред Районната ни администрация - бурени, Татул и мръсотия", пишат хората от групата. 

"Днес Демократична България, които ни предложиха да изберем Росина Станиславова - кмет на район "Красно село", открива кампанията си за парламентарните избори!
Имах една тайна надежда- нашата чудна кметица Росина Станиславова ДА БЪДЕ издигната за депутат! Тя е невероятен оратор! Всички ние се излъгахме по нейните иначе красиви обещания и думи.
Много от нас биха гласували за нея, за да я пратим в Парламента.... и така да се освободи нашият (доскоро) красив район от нея!
Тази надежда умря!", пишат хората от "Красно село". 

Сподели:
Бомба x
Защо ранобудниците са по-щастливи Защо ранобудниците са по-щастливи
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това