Журналисти на Иво Прокопиев рекламират нова димка на Божков: Дал 60 млн. рушвет на Борисов и Горанов. Доказателства няма

ТЕМА

Журналисти на Иво Прокопиев рекламират нова димка на Божков: Дал 60 млн. рушвет на Борисов и Горанов. Доказателства няма

38728
на 05.06.2020
Журналисти на Иво Прокопиев рекламират нова димка на Божков: Дал 60 млн. рушвет на Борисов и Горанов. Доказателства няма
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Обединението на подсъдими олигарси с цел да бутнат законната власт и хвърлят държавата в хаос продължава.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Българската секция на "Свободна Европа" публикува откъси от сигнал на Васил Божков до прокуратурата. В изложението се твърди, че Божков е дал над 60 милиона лева на Бойко Борисов и Владислав Горанов по тяхно желание в рамките на по-малко от три години: от 2017-а до 2020 г.

Автор на публикацията е прословутата Полина Паунова, един от флагманите на пропагандата на кръга "Капитал" и лично на подсъдимия й собственик Иво Прокопиев.

Припомняме, че преди да избяга Васил Божков даде интервю единствено на Полина Паунова.

Сега, пак пред нея, той потвърдил автентичността на сигнала.

Сигналът до прокуратурата е публикуван и от всички издания на Иво Прокопиев, както и до онези, близки до него и собственост на други подсъдими лица.

В изложението няма никакви доказателства, а само голословни и ефектни твърдения. Божков уж имал готовност да предостави на прокуратурата документи, факти и записи от охранителни камери. 

Имал готовност, но не ги предоставя.

Не е известно откъде Полина Паунова разполага със сигнала на Божков до прокуратурата-. Най-вероятно й е бил предоставен от самия беглец, който се крие в Дубай с рекордните 18 обвинения за убийства и изнасилвания.

Бие на очи, че цялата подривна дейност на Васил Божков срещу държавата "минава" през медийния канал на "Капитал" и присъдружната им БТВ, известна като Божков ТВ. Същия канал години наред ползваше, за да пробутва защитните си тези, друг беглец - банкерът Цветан Василев.

Василев също се кълнеше, че пази доказателства и улики срещу политици и бизнесмени в таен сейф и е готов да ги предостави на прокуратурата. Това така и не се случи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК