Журналисти от "Хоризонт": Силвия Великова и нейната група протестъри в БНР ограбват държавни пари

ТЕМА

Журналисти от "Хоризонт": Силвия Великова и нейната група протестъри в БНР ограбват държавни пари

100863
на 28.05.2015
Журналисти от Хоризонт: Силвия Великова и нейната група протестъри в БНР ограбват държавни пари
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Разкритията на ПИК за баснословните заплати, които получават журналистите-протестъри в националното радио, взривиха читателите на агенцията ни (вижте в ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Силвия Великова, Ирина Недева, Ирен Филева и останалите медийни деятели, близки до „Протестна мрежа”, прибират по над 5 бона месечно, докато колегите им се задоволяват с по 600 лв. надница. Въпреки това протестърите в момента са скочили срещу шефа на БНР Радослав Янкулов и му искат главата, за да превземат окончателно държавното радио.

Публикуваме само два от десетките отзиви, пристигнали на редакционната ни поща.

Сн. Г., журналистка:

Работя в "Хоризонт" повече от 20 години. Това, което правят Силвия Великова и нейната групичка, се нарича ограбване на държавни пари. Нямате си и на идея колко арогантно се държи тя и останалите водещи от сутрешния блок.

Дори са си разпределили постовете, ако падне управлението. СЕМ, не се поддавайте на манипулациите на Силвия, Ирен, Ирина и Таня. Това не са журналисти, това са продажници, които използват БНР. Най-добре е те да напуснат.

Калина Ст.:

Това радио е всичко друго, но не и Българско! По цял ден ни занимават с "правата" на сирийци, афганистанци, мангали, престъпници...но и дума не се казва за права на нормалния БЪЛГАРИН, от чийто данъци се издържат въпросните хрантутници, имащи се за "големи" журналисти!

Доколкото за експоната от влакчето на ужасите - Силвия Великова, тя освен да кани през ден някой изрод от хелзинкския комитет, адвокатите на престъпниците и да квичи за престъпната (но на нея любима) съдебна система, с друго не ни занимава!

И докога тези алчни боклуци ще се гаврят с песента на Бийтълс, пускайки я по хиляда пъти на ден!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК