Вход
София
Времето в София 8 o C

Журналистката Юлиана Методиева за поредния фейк на "Системата ни убива" с болни деца: Май няма кой да каже на Мая Манолова: По-кротко с лъжите и с фалшивите новини!

Журналистката Юлиана Методиева за поредния фейк на "Системата ни убива" с болни деца: Май няма кой да каже на Мая Манолова: По-кротко с лъжите и с фалшивите новини!

на 29.10.2020
242517
0
Журналистката Юлиана Методиева за поредния фейк на "Системата ни убива" с болни деца: Май няма кой да каже на Мая Манолова: По-кротко с лъжите и с фалшивите новини!
29.10.2020
0
242517

Що за човеци са жените от Системата ни убива, не разбирам. Доста дълго се занимавам с проблемите на хора с увреждания, но такъв дяволски нагон за политика и публичност на всяка цена не съм виждала!

На факелното си шествие онзи ден, дамата на протеста и лява ръка на Мая Манолова, Вера Иванова, заяви пред медиите: „Шествието е в памет на "децата - жертви на политиката на социалните грижи за извеждане от специализираните домове“. А друга, по-слабо известна майка, също някъде пред нечия неинформирана журналистка, разправяше: "Жестоката истина на тази политика показва, че деца с увреждания се захвърлят в, цитирам, "къщички на ужасите". "От тях никой не се интересува.." Накрая, сценарият на мадам Черна дреха бе включила и отец Йоан(?) да отслужи панихида за загиналите в домове деца...

Да не повярваш как може така да се пускат фейкове!

През 2009 година хелзинкският комитет, където правех тогава списание Обектив, сътвори гранд скандал. Публикувахме стряскащата статистика за брой смърти (238) на деца в домовете. Започнаха съвместни проверки във всички домове за деца с умствени увреждания в страната. Младата ни адвокатка се явяваше по телевизорите, за да обяви нещо невъзможно тогава - завеждането на дело срещу държавното обвинение заради отказа да се разследват тези смъртни случаи!

Беше ясно, че сирачетата умират от занемаряване, от лоши грижи, от глад. След няколко години домовете бяха закрити. Младата ни адвокатка залиня и някъде се загуби, но това е друга работа.

Дни преди факелното шествие в социалните мрежи от обкръжението на Мадам Системата ни убива, публикуваха свое, подписано от автор(!) „разследване“за смъртта на децата от домовете. Бяха преписали почти едно към едно от докладите на БХК от 2009/2010 г. Внимателно информирах администраторите, че тези факти са публично известни отпреди 10 години. Посочих името на адвокатката, както и че разполагам с медиен архив на грандиозните данни изнесени от правозащитниците. Мигновеният отговор гласеше, нека да го кажем пак!Отговорих, добре, а истината беше че ми идеше да произнеса неприлични думи.

Съвършено ясно е, че повечето жени от Системата ни убива нямат и минимален праг на етика! Бързат, ли бързат, да изпълнят задачите на протеста. Май няма кой да каже на вдъхновителката им Мая Манолова, по-кротко с лъжите и с фалшивите новини! Децата, за които тъгувате кресливо от Системата ни убива, са изведени и настанени отдавна другаде, не казвам в по-добра или по-лоша среда.

А за мъртвите дечицица десет години по-късно да се вадят скелетчетата им от гардероба е направо цинично!

*Коментарът е от фейсбук профила на Юлиана Методиева

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 22726
архив

На едно новобрачно семейство се родило бебе два килограма. Когато техните познати обърнали внимание, че бебето е малко, майката (невинно)казала:- Ама какво искате? Ние сме женени само от три месеца!

x
САМО В ПИК TV: Изплува тайната и невъзможна любов на Мариан Вълев-Куката (ВИДЕО)
x
11-те правила за връзка тип „просто секс"
x